torstai 22. toukokuuta 2014

Nyt on kesäloma! (mikä se on??)

Vau! Olen ollut poissa blogista ihan kamalan pitkään ja tänne on vain tullut lisää lukijoita ja ilahduttavia kommentteja! Kiitos näistä, tämä inspiroi takaisin elämäniloa jakamaan :) Eräältä bloggaajalta sain kiinnostavan blogihaasteenkin, sen kimppuun käyn myös pian.

Lähdin tänään ajatuksissani meikittä ja hiukset pörrössä liikenteeseen. Sen kunniaksi ei-meikkiä-selfie.
.
Tällä hetkellä olen elämäni ensimmäistä kertaa (kouluvuosien jälkeen) oikealla kesälomalla! Se tuntuu ihmeelliseltä vaikken olekaan osannut heittäytyä vapaaherrattareksi. Työpesti Lappeenrannan orkesterissa loppuu elokuuhun. Ilahduttavaa kyllä, minua pyydettiin jatkamaan orkesterissa ensi syksyksynäkin, mutta perhetilanteen takia oli sanottava ei kiitos. Syksyllä olen taas omien siipien varassa. Se jälleen kerran pelottaa, mutta samalla myös kutkuttaa. Orkesterissa työskentely teki todella hyvää omalle muusikon itsetunnolle, samoin hiljattainen onnistunut koesoitto Turun orkesteriin (paikkaa ei irronnut, mutta muuten olivat oikein tyytyväisiä soittooni). Ideoita tulevaan on valtavasti ja tuntuu jopa siltä, että rohkeuttakin! :)

Kesän ihan parhaimpia ja ilahduttavimpia asioita on se, että pääsee taas mullan kimppuun!
 .
Itse asiassa ajattelin kirjoittaa oikeassa paikassa olemisesta. Kun pelonsekaisesti mietin mitä vastaan Lappeenrannan orkesterin jatkotarjoukseen tuntui vastakkain olevan selkeä työ ja todella epämääräinen ei-mitään (paitsi ehkä työttömyys, lusmuisuus ja saamattomuus). Kun päätös kallistui ei-minkään puolelle, tuntui hetken siltä, että koko elämäntyö meni samalla vedolla vessanpöntöstä alas. Silloin tämä ajatus jysähti kirkkaana päähäni: Kun motiivit ovat eettisesti ja moraalisesti korkeat, olet aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan! Vaikkakin sitten minusta tulisi se syrjäytynyt yhteiskuntapummi, olisi silläkin tarkoitus ja tarjoaisi varsin opettavaisen elämänkokemuksen. Siispä kaikki ovet ovat auki – tai no, paitsi sinne Lappeenrantaan – ja vaikken tiedä mitä isona teen tai minne meen (olipas siinä muuten räppiä kerrakseen!) niin tiedän varmaksi sen, että olen aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan, sillä kaikella on tarkoitus ja kaikesta voi saada jotakin hyvää irti. Aaaamen ;)

Meidän "puutarhatontuntutkin" selvisivät talven yli. Tässä lähettävät hyvää energiaa tuleville tomaateille.

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti