keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Baanalla

Täydet pisteet Baanasta! Testattiin kävellen. Ihan loistava meininki. Pyöräilijät ja jalankulkijat olivat heti avauspäivänä intona testaamassa melkein ruuhkaksikin asti. Hienosti oli kuitenkin kaistat merkattu ja matka sujui erittäin miellyttävästi. Ehkä upeinta reitillä oli epäkaupunkimainen hiljaisuus, koska ruuhkaliikenteen melu ei kuulunut sinne alas ollenkaan! Ihan hämmästytti. Reitti on suorastaan nerokas ja Ruoholahtikin tosi lähellä :)

Aika hieno talo!

 .
Poseerausyritys

.
Reilua kahvia baanalaisille!
 .
Pikkuparlamentin mansikkapatsaskin jäänyt ennen huomaamatta.
 .
Kampissa oli pyöräesittely. Christianiapyörään saisi vaikka bassonkin kyytiin :) Ja huipputuntuisia kokoontaitettavia fillareita oli myös näytillä. Sellaisen voi pakata vaikka matkalaukkuun lentokoneeseen. Kätevää (mutta kallista...)



Löysin kiinnostavia nuotteja - omasta nuottikaapista! Olin aikoja sitten ostanut mielenkiintoisen vihkosen syyrialaisen basistin, Rabbathin biisejä. Kyseinen ukkeli ei ole kovin arvostettu täkäläisten basistien keskuudessa, koska tekee niin "epäklassista" musiikkia. No, mutta asian voi ilmaista toistekin! Rabbathin musa on etnovaikutteista, rytmikästä ja makeen kuuloista. Klikkaa itsellesi hauskaa musaa vaikkapa myspacen kautta. Biisit ovat kuitenkin teknisesti melkoisen haastavia - ainakin jos niitä lähestyy perinteisen klassisen bassonsoiton tekniikan kautta. Nuoteiksi kirjoitettuna biisit kyllä ovatkin melko pelottavan näköisiä. Mutta taisin päästä jujusta kiinni opettelemaan toisenlaisia tekniikoita :) Jännää :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti