torstai 23. elokuuta 2012

Asennoitumisesta ja freskonentisöinnistä

Jos ihan ihan rehellinen saa olla, niin oikeasti elämässäni on monet asiat niin hyvin, että ihan ihmetyttää itsekin :) Positiivisuus ruokkii positiivisuutta. Näköjään jossakin kohti kelkka on kääntynyt hyvään suuntaan ja se näkyy arjen pikkujutuissa ja isommissakin. Viihdyn tässä elämisessä!

Ei, positiivinen asenne ei tarkoita, että kaikki olisi helppoa ja menisi haluamallaan tavalla. Tässäkin aivan justiinsa kävi ilmi, että eräs nimeltämainitsematon bassonkorjaaja oli tehnyt bassolleni käytännössä freskonentisöinnit. Voit ymmärtää, että v-tutti ja aivan törkeästi. En vieläkään tiedä miten tilanne voidaan korjata, mutta sain hienoa asennetukea mieheltäni. Sen sijaan, että ajattelisin bassoni olevan pilalla hän ehdotti, että voin ihan yhtä perustellusti ajatella, että bassoni saadaan korjattua aivan huippukuntoon. Hmm... Totta. Sehän kieltämättä on ihan mahdollista! Ei se ainakaan täysin mahdotonta ole. Tulevaisuus on siitä mukava juttu, että se sisältää aina toivon mahdollisuuden. Kun kerran kaikki on mahdollista ja muutos todennäköisintä, niin voihan se ihan yhtä lailla olla muutos parempaan! Ja tuli heti paljon miellyttävämpi olo! (terveisiä kotiin!)

Onhan sekin ihan mahdollista, että joku pystyy sen freskon vielä pelastamaan :) Ainakin siitä tuli kertarytinällä kuuluisa ja kukaties millainen nähtävyysrysä siitä vielä tulee, kuten Pisan tornistakin... 

Ihan symppisjeesushan siitä tuli! :)

.
Tykkään myös uusista kotikulmistamme! Matka päiväkotiin kulkee suoraan raikkaan metsän poikki. Siellä on oikeasti aivan hämmästyttävän hyväntuntuista hengitysilmaa! 

Aikainen aamu. Lammas vielä nukkuu reppuselän reppuselässä.

.
Joku on istuttanut tänne kotikulmille ihania kukkia sellaiseen paikkaan, missä yleensä kasvaa vain rikkaruohot eikä edes kaupungin starat vaivaudu leikkaamaan ruohoa. Ihanaa! Minäkin saattaisin salaa käydä istuttelemassa kukkia sinne sun tänne, neulegraffitien tapaan :) Eipä ole muuten mikään huono idea! Laitankin muhimaan ensi kesää varten. Pitää tosiaan vain keksiä sellaiset paikat, missä ruohoa ei leikata. Hihii... *myhäilyä* :)


.
Ai niin, bassosta vielä. Sain sen tänään takaisin oikealta, asiansa osaavalta korjaajalta, joka oli tehnyt pieniä ensiapuratkaisuja. Soitin soundasi nyt jo todella paljon paremmalta kuin ennen! Joten mikähän supersoundi sieltä voikaan kaikua jos saan sen joskus laitettua huippukuntoon! (ja juu basistit, kerron mielelläni asiasta tarkemmin jos haluat tietää kenelle soitin kannattaa viedä ja kenelle ei. Julkisesti netissä en viitsti... Soita tai laita viestiä tai mennään vaikka kahville!)

4 kommenttia:

 1. Tulinpa taas niin hyvälle mielelle pistäydyttyäni täällä.. kiitos :)

  Mukavaa viikonvaihdetta toivotellen <3
  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Palaute ilahduttaa aina! :)

   Poista
 2. Anonyymi24.8.12

  Skönt att basson klarade sig :)

  *kramar*

  VastaaPoista