lauantai 30. huhtikuuta 2011

Raakasuklaata!

Aamun avaus: raakasuklaata, nam!! Tästä satsista tuli oikeasti tosi hyvää! Voin kyllä suositella!

Henrican raakasuklaan perusohje:

1 osa raakakaakaovoita
1 osa kookosöljyä
1 osa raakakaakaojauhetta
makeutusainetta maun mukaan, esim steviaa, agavesiirappia, luomuhunajaa, raakaruokosokeria tms.
(ripaus ruususuolaa)
muuta kivaa mausteeksi, esim pähkinät, rusinat, mantelirouhe, vanlija, appelsiininkuori, kookoshiutale, mysliä, jne mitä vain kaapista löytyy...

Kaakaovoi ja kookosöljy laitetaan vesihauteeseen sulamaan tarpeeksi pitkän aikaa. Jos makeutat siirapilla, juoksevalla stevialla tai hunajalla, laita sekin vesihauteeseen. Kun kaikki ainekset ovat sulaneet, lisää kaakaojauhe ja muut mausteet ja sekoita. Kaada muotteihin tai laakeille lautasille. Anna jähmettyä jääkaapissa muutaman tunnin. Nauti hyvällä omatunnolla!

Huom, erittäin huono säilyvyys, huoneenlämmössä max. 2 minuuttia.

Menin opettamaan erästä entistä oppilastani, joka halusi jälleen oppiini :) Vappuaatto on hyvä opetuspäivä, nimittäin luokkatilaa on! Matkalla sinne odottelimme bussia ja Aurelia löysi hienoja käpyjä. Pienet ihmiset löytävät hyviä asioita tosi helposti!


Soittotunti hieman myöhästyi ja mieheni, joka oli hoitamassa Aureliaa joutui lähtemään. No ei se mitään, Aurelia tuli mukaan opettamaan ja viihtyi hyvin luokassa kun sai säestää biisejä luovalla free jazz -kompilla.

No sticks!!

ja uutuusote kapuloista!

Samaisesta oppilaitoksesta löytyi seinältä myös tämä:



Nyt on vappuaatto. Aika vaisua oli vielä keskipäivän aikaan kaupungilla. Mutta sentään näin erilaisen kerjäläisen. Mielestäni tavallaan aika osuvasti keksitty ja ehkä myös silmiä avaava yhden miehen kannanotto?



Vielä muutama kevätbongaus:

Pihlajassa on lehtiä.

Hyasintti, hieman joulusta myöhässä?

Tästä jatkuu rento vappuaaton vietto. Mieheni ja Aurelian kanssa pihalle (lue: hiekkalaatikolle) notkumaan ja sitten ehkä kerrankin ajoissa nukkumaan. No can do, mutta tuntuu, että tämän parempaa vappuaaton viettoa voisi olla vaikea keksiä! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti