perjantai 19. lokakuuta 2012

Väsyviikon rippeet

Väsymys. Se on aivan loistava asia, kun pystyy järjestämään itselleen aikaa levätä. Nimittäin lepääminen väsyneenä on aivan taivaallista! Jotakin "hyvän työntekijän" vikaa kai, mutta heti kun syysloma alkoi koulusta, alkoi myös flunssa. Ei tehnyt mieli tehdä mitään, joten en myöskään tehnyt ja se oli ihanaa! Meillä oli samaan aikaan ikkunaremontti, ja vain torkkuilin peiton alla kun ukkelit uurastivat meille uudet ikkunat. Mikäs siinä! :)

Pakuri. Se oli terveysmessuilla kova juttu, pakuripikareita oli tarjolla melkein joka toisessa ständissä. Hienoissa purkeissa ja kalliilla hintalapulla. Meillä on keittiössä sellainen oikea sköntsäle. Se on suoraan Metsästä.

Keittiömme superfoodeja


Tosiaan, Terveysmessut, hauska tapahtuma täynnä kaikkea jännää. Enimmäkseen kyllä vanhaa tuttua, mutta yksi hyvin varteenotettava uusi juttu löytyi! Nimittäin hedelmällisyystietokone. Jep, kyllä vain! En itsekään tiennyt, mutta se on näin, että nainen voi tulla raskaaksi keskimäärin kuutena päivänä kuukaudessa (henkilökohtaista, riippuu kierron pituudesta). Että eikö olisikin aika älykästä käyttää näinä kuutena päivänä kortsua tai harrastaa jotakin muuta sen sijaan, että laittaisi koko elämänsä sekaisin kemiallisilla hormoonipillereillä! Hedelmällisyystietokonetta voi siis käyttää näiden kuuden päivän tunnistamiseen, eli sitä voi käyttää sekä ehkäisynä, että lasta yrittäessä. Ja tietokoneen ehkäisyvarmuus on 99,3%. Sellaisen saa täältä.

Mitäs muuta? Keli on ollut loistava, tai ainakin mukavan sopiva. Uudet ikkunat ovat erinomaiset, eikä niistä vedä lainkaan. Jaksoin pitää yhden rentoutuskonsertinkin, vaikka olin aika puolikuntoinen. Oolin jotenkin väsymyspöpperöisesti hieman omassa maailmassani ja se sopi siihen tilanteeseen ihan ihmeellisen hyvin. Soitin rauhallisesti ja tein soittoliikkeet hitaasti (koska en jaksanut muuta), mikä sai aikaan sen, että soundi olikin yhtäkkiä runsas ja eläväinen! Ikään kuin astuin sivuun ja annoin soundille ja musiikille itselleen tilaa. Se oli mahtava kokemus, koska en mitenkään olisi jaksanut tehdä sitä konserttia "itse".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti