keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Auditiivista piristettä

Tänään lähdin aamukävelylle lähimetsään (puistoon). Lainasin musiikkiterapiaklinikalta jotkut superkuulokkeet ja kuuntelin Hemi-Sync-levyjä tallustellessani. Se ihan oikeasti oikeasti piristi! Olin ihan hämilläni kun olin yhtäkkiä niin energinen ja täynnä kaikenlaisia ajatuksia. 

Tältä se hemisynkki vissiin näyttää päässä.

En osaa selittää, mutta jotenkin tuntuu aika hienolta. Siis pimeää, märkää, kylmää ja aurinko kadoksissa, mutta silti! Yhtäkkiä päässä on ideoita (oli jo ennen hemisynkkejä) ja nyt näyttää siltä, että pääsen toteuttamaan niitä. Olisi hienoa pystyä analysoimaan, että millä tavalla olen onnistunut löytämään intoa ja inspiraatiota näin ankeuskauden keskellä, niin siitä voisi hyötyä toistekin ja toisetkin. Mutta en taida kyetä, luultavasti niin monen asian summa. Siitä olen kyllä varma, että nukkuminen aina kun väsyttää on kova juttu!

Nyt korvissa soi hemisynkin Super Sleep -ohjelma. Taidan siis painua pehkuihin tästä.

Ps: Auditiivista akunlatausta luvassa muillekin! Nimittäin Deep Relaxing Sounds -konsertti vihdoin tulossa, laita kalenteriin to 29.11. klo 18 Helsingin ruotsinkielisellä Rudolf Steiner-koululla. Tästä lisää lähipäivinä! :)

Piti oikein google kuvahausta kattoo, että miltä se marraskuun aurinko oikein näyttikään... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti