lauantai 31. elokuuta 2013

Huippu siivouspäivä!


Dinot Isoäiti ja Isoyksinäinen lähtivät etsimään lastaan Pikkutassua kirpparille.
 .
Meillä on jonkin aikaa asustanut kaksi dinoa. Niiden lapsi, Pikkutassu kuitenkin puuttui. Dinot ja Aurelia olivat hieman huolissaan tämän voinnista, joten olin luvannut, että jos kirpparilta joskus löytyy Pikkutassu, niin ostetaan. Sitten vihdoin koitti kirpparipäivä! Isot dinot lähtivät etsimään pikkuista. Matka oli dramaattinen. Ensin alkoi vesisade, mahtaako kaikki myyjät lähteä kotiin takaisin, pikkudino mukanaan? Ei meinannut löytyä dinoja. Löytyi kuitenkin kiva hattu. 50 senttistä penkoessa iski shokki: missä käsilaukkuni on!!!!?? Puhelin, rahat, avaimet, kaikki! Mitä nyt teen? Kenelle voin soittaa ja mistä? Pitää varmaan sulkea puhelin ja visakortti? Ja mahdollisimman äkkiä. Mutta kuinka? Keneltä pyydän apua ja miten voin soittaa miehelleni? Neuvokas hattumyyjä huomasi asiakkaansa taistelevan paniikkia vastaan, ojensi oman puhelimensa ja kehotti soittamaan kadonneeseen puhelimeen. Tuuttasi pitkään. Mutta ihme! Miellyttävä naisääni vastasi! Voi huojennuksen huojennus!!! Vaihdettiin sijaintitiedot ja lähdin etsimään laukkua. No, pitkän kiertelyn jälkeen se löytyi, se oli ollut muutaman myyntipöydän päässä siitä paikasta, missä huomasin sen kadonneen!  Kylläpä on pienestä kiinni ihmisen selviytyminen!

Kuva Siivouspäivän FB-sivuilta.


.
Kirpputoripäivässä oli mahtava tunnelma sateesta huolimatta. Karhupuisto oli ääriään myöten täynnä porukkaa ja hinnat olivat kaikkialla kohdallaan. Dinoja vain ei meinannut löytyä! Lopulta saimme vihjeen, että karhupatsaan juurella oli nähty myyjä, jolla oli lelulaatikko, missä saattoi olla dinoja. Sinne! Ja kyllä, niin oli! Laatikollinen dinoja! Löytyi kuin löytyikin Pikkutassu ja kaikki sukulaisensa ja kaverinsakin! Myyjä, ikäiseni nainen oli innoissaan. Hän oli pienenä leikkinyt samaa Pikkutassuleikkiä (Maa aikojen alussa -piirretyistä) ja oli ikionnellinen siitä, että hänen rakkaat dinolelunsa saivat jatkaa elämää toisen pienen tytön leikeissä. Hintakin 50snt oli pikkutytön lompakolle juuri sopiva! <3

Tässä onnellinen Pikkutassu perheensä ympäröimänä, vasemmalla Isoisä (kirpparilta löytynyt), oikealla Isoäiti ja Isoyksinäinen.
.
Löytyi sieltä Pikkutassun kaveri ja sen isä ja äitikin. Kyllä oli bileet kun päästiin kotiin!
.
.
Itselleni löysin hauskasti oranssit kengännauhat! Toivottavasti vuorostani voin näillä pelastaa jonkun päivän. Ja ainakin omani :)

Aika outoa ajatella, että noissa kengissä on alun perin ollut HARMAAT nauhat!?!
.
Oli kyllä ihan huippu siivouspäivä! Eikä tarvinnut edes siivotakaan! :)

1 kommentti:

  1. Siivouspäivä on kyllä ihan mahtis juttu. Meillä oli ihan sama tilanne; lapsi etsi tiettyä lelua ja uskomatonta kyllä löysi Siivouspäivän ansiosta. Meilläkin oli melkoiset leikkibileet kun päästiin kotiin. :)

    VastaaPoista