sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Sateista juhannusta

Täällä taas! :) Meillä oli niin mahtava juhannus, että päätin ihan ryhtyä bloggaamaan. Oli niin sateista ja kylmää, että päätettiin jäädä kotiin nököttämään. Ja se osoittautuikin todella onnistuneeksi vedoksi! Joskus aiemmin Aurelia leikki kaverin luona hulppeilla barbitaloilla ja minä tokaisin kaverin äidille, että minun lapsuudessani ei tällaisia ollut, vaan teimme kaikki lelut itse vessapaperirullista. No, nyt sadepäivien ratoksi Aurelia yhtäkkiä kyseli, että voidaanko äiti tehdä niitä vessapaperirullaleluja? En olisi kyllä osannut arvata, että kolkytplussasena vielä innostuisin näin paljon askartelusta! Tehtiin pahvilaatikosta nukkekoti ja niistä rullista ja mehupurkeista vaikka mitä huonekaluja. Oli aivan mielettömän hauskaa! Jotain hyvää siitä lamalapsuudestakin on ollut, osaapahan luoda leluja roskista :) Halvempaa, luovempaa, kivempaa ja persoonallisempaa kuin ostaa kaupasta. Vau, olin tosi yllättynyt itsekin!

Pahvilaatikosta tehtiin nukkekoti.
 .
Tosin Petshopit ja Mylittleponyt valtasivat olohuoneen heti.
 .
Paperirullatuolit ja pöytä. Huomaa hienot tapetitkin!
 .
Täytyy sanoa, että mun mielestä tuo mehupurkista tehty glitterisänky on paljon hulppeampi kuin tuo Mattelin muovisänky (vas). Oikealla hopeinen korurasia lipastona.
 .
Käytiin myös kissavahtina siskoni luona. Siellä meitä viihdyttämässä oli Ritu, yksi suloisimmista kissoista mitä oon koskaan hoitanut <3

 .
 .

.
Mahtava, rento löysäilyloma ja tuli justiin tarpeeseen. Tänään lähdetään lähiseutumatkailemaan (bloggaan siitä lisää jos ehdin). Ihan kuin olisi oikeastikin kesä ja kesäloma! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti