tiistai 4. syyskuuta 2012

Sitten se uusi elämä alkaa

Oli hieno päivä, aurinko lämmitti ja kuvasi sateesta likomärän parvekkeen (kestää näköjään tajuta, ettei meillä enää ole parvekelaseja). Sain tosi monta odottamaani sähköpostia yhdellä rytäyksellä, mikä taas avasi monta uutta suuntaa tulevaisuutta ajatellen. You wait for a bus and then they all turn up at the same time, näin minulle käy melko usein. Mutta mikäs siinä, sehän on vain hauskaa kun yhtäkkiä menee lujaa :)

Kävin myös pitkästä aikaa jumpassa. Huh huh. Tuntui aivan aloittelijalta, mutta jaksoin loppuun asti kaikesta huolimatta! Taisi olla hieman liian paljon kesätaukoa... Mutta kuten tiedät, olo on mitä parhain kun on tehnyt kunnon kuolemahikijumpan ja selvinnyt sieltä kotiin asti :D

Summa summarum: syksy on uusien tuulien aikaa. Nyt nämä pitkään ilmassa olleet "en tiedä syksystä vielä mitään" -tekijät ovat löytäneet pitkälti paikkansa ja muuttumassa aivan konkreettisiksi toimiksi. Se uusi elämä, missä teen kaikkea hyödyllistä, kuten jumppaan, soitan ja opiskelen musiikkiterapiaa, se on jo täällä! :) Tosin taidan jatkaa myös kaikenlaisen hyödyttömän tekemistä niin paljon kuin vain pystyn, ihan vain siksi, koska se on niin kivaa :)

Parveke siirtymässä syyskauteen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti