perjantai 7. syyskuuta 2012

Tänään ilahduin siitä, että:

1. Joku oli löytänyt kadottamani lippiksen ja nostanut sen portaiden kaiteelle! Siinä se oli varmaankin nököttänyt sateessa koko yön, mutta oli aivan yhtä ihana kuin ennenkin :) Ostin sen muuten Köpiksen tivolin hupimyymälästä. Ehkä se on joku Eemelihattu?


.
2. Kuljin kadulla ja huomasin Kelan konttorin. Silloin muistin vihdoin sen Kelan kirjeen ja tungin sen laatikkoon. Hyvä minä!

3. Kookosöljy oli alennuksessa Life-kaupassa, 16e. Yleensähän se maksaa jotain 20e. Tein myös oman käsivoide&deodoranttisysteemin. Sulatin kookosöljyä ja sekoitin joukkoon piparminttuöljyä paremman tuoksun toivossa. Laitoin pieneen lasipurkkiin ja jääkaappiin jähmettymään. Kookosöljy toimii siis hämmästyttävän hyvin myös deodoranttina! En uskonut itsekään ennen kuin kokeilin. Sivellään kainaloon ihovoiteen tapaan. Kokeile ihmeessä!

4. Satuin myös kulkemaan kukkakaupan alelaarin ohi. Eipä tarvinnut vastustaa, paprika 6e :)


.
5. Aurinko paistoi lämmittävästi. Välillä myös satoi kaatamalla, mutta vain silloin kuin satuttiin muutenkin olemaan sisällä. Saimme siis aurinkoa ja pysyimme kuivana. Pienet jutut, nepä ne!

6. Aurelia on ruvennut taas nukkumaan kainalossani yöt. Mutta se on vain ihanaa kun on pieni lämmin palleroinen tuhisemassa vieressä. Taidan tänäänkin mennä nukkumaan samaan aikaan kanssaan, eli ihan pian. On se hämmästyttävää herätä aamulla virkeänä kun on nukkunut 10h unet. Sopii minulle todella hyvin :)

Hyvää yötä! <3

.
7 ja eteenpäin: vaikka mitä kaikkea, mutta menen silti nukkumaan nyt :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti