tiistai 21. toukokuuta 2013

Täällä taas!

Huh, pitkästä aikaa täällä taas! Nyt on jo pian kesä, se tarkoittaa lämpöä, värejä, valoa, iloa... Monenlaista hienoa juttua. Hyvät asiat on nyt helppo huomata ja niitä on myös helppo järjestää vaikka ihan itsekin.

Tykkään ihmisistä, erityisesti hyväntuulisista sellaisista. Aurinko ja lämpö tekee ihmeitä, ja tällaisia ihmisiä näkee tuon tuostakin :) Vai mitä sanot tästä hymynaamasta:

-Ja e Spiderman-dvd! Mä olen Spiderman-elokuva! Kierrätysnurkasta löytää joskus aarteita :)
.
Täällä tapahtuu kaikenlaista. Kuten ennenkin, alkaa parveketouhuni taas riistäytymään käsistä... :) Taimia on vaikka muille jakaa, kun "varmuuden vuoksi" istuttelin kaikenlaista. Piti ihan perustaa  oma bloginsa, Vihertumpula kaupunkiviljelee. Tervetuloa seuraamaan sitäkin, jos aihe kiinnostaa! 

Meillä on kivoja naapureita. Olen yhtäkkiä onnistunut tutustumaan moniin heistä, vaikka koko pitkän talven tuntui aika yksinäiseltä (muutettiin tänne viime syksynä). Kai meistä itse kukin alkaa kaivautua esiin talvihorroksesta :) 

Meillä on kyl niin hienot kukat pihalla!

.
Vaikken olekaan ehtinyt kirjoitella, on kamerani ehtinyt dokumentoida joitakin iloisia juttuja. Tässäpä näitä, ja lisää sitten taas pian! :)


.
Korkeasaaressa oli komea riikinkukko.

.
Ja aika söpö pesukarhukin <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti