maanantai 29. heinäkuuta 2013

Ulalla

Taas oon löytänyt itseni kummallisesta elämänmutkasta. Saattaisi helposti nähdä umpikujana: ei enää opiskelupaikkaa, ei töitä, ei oikein mitään varsinaisia tulevaisuuden unelmiakaan, eipä paljoa mitään. Pienellä pään vaivaamisella tilanteen voi kuitenkin nähdä myös niin, että nyt on kaikki ovet auki! Kaikki suunnat tästä pisteestä ovat nyt aivan yhtä todennäköisiä. Unelma puuttuu, joten olen avoin elämälle, enkä ole rajannut sitä minkään (egoistisen) unelman alle. Olen aivan täysin tietämätön siitä mitä tuleman pitää, mutta jotain tulee aina kuitenkin. 

Pojat nostaa purjeen. Määränpäänä minne tuuli vie.
.
Vaikka yritän tuntea tuota avoimien ovien vapautta, tuntuu kieltämättä myös oudolta ja epävarmalta. Päätin siis keskeyttää opintoni Jyväskylän yliopistossa, sillä vaikka kuinka olivat mielenkiintoiset, se jatkuva reissaus otti liikaa sekä omalle että perheen voimille. Ja perhe ja oma vointi on tottakai ykkössijalla! Nyt sitten ihmettelen, että mitä seuraavaksi elämällä tekisin. Ideoita ja vaihtoehtoja on paljonkin, verkkoja on heitelty nyt niin paljon kun vain keksin, nyt odottelen vain, että nappaako jostain. Oikeastaan on kyllä joitakin unelmia, vaan mistä voimaa uskoa niihin?

Yhtäkkiä nousi tiivis sumu. Sumun seassa saattoi nähdä vilauksen kanssakulkijoista, kuka matkalla minnekin. 


.
Näkyvissä: ei mitään ja aavelaivoja.


,
Tämä on outoa aikaa. Vietän ihanaa kesää ihanan perheen kanssa, aikaa on ja kesä tuntuu ihanan loputtomalta. Todellakin luksusta verrattuna hikiseen viikon lomaan. Pikkuruisellakin budjetilla pystyy tekemään vaikka mitä seikkailuja. Samalla tottakai huoli tulevasta painaa. Mulla on joku kutina, tai ehkä ennemminkin salainen toive, että saan sen mistä luovun. Luovun (uraan liittyvistä) egoistisista unelmista, jotta oikenlaiset asiat saisivat tilaa tässä elämässäni. Mitä ne sitten ikinä ovatkin!!? Täytyy myöntää, että on samalla aikamoisen epämääräistä tällainen! Mitä tässä oikein pitäisi tehdä!?

Kajuutassa kuitenkin pikkumatruusi piti jäätelökioskia. Kaikki hyvin siis!


.
Tällainen avauspostaus tällä kertaa. Asioilla on aina puolensa. Ehkä joskus jälkeenpäin sitten selviää kumpi puoli oli kruuna ja kumpi klaava. Ja whats the difference anyway?

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti