keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Loistavaa!

Elämä on kuulkaas vekkuli paikka! Justiin olen lukenut useampiakin affirmaatiokirjoja, viimeisimpänä sain päätökseen Annastina Vrethammarin Ajattele elämäsi hyväksi. Suuri kiitos Jennylle kirjavinkistä, tätä ilahduttavaa ja innostavaa kirjaa voin suositella ihan jokaiselle! :) Sitten puoliläpällä tein ajatustreenin siitä, että jos joku tunkisi käteeni satasen ja sanoisi, että satsaa itseesi, niin mitä tekisin? Kuvittelin, kuinka menin johonkin ihanaan, kauniiseen ja valoisaan spa-paikkaan jonkinlaiseen itsensähemmottelujuttuun. Sitten unohdin koko jutun kun yhtäkkiä sähköpostiin tupsahti kutsu bloggaajien hyvinvointitapahtumaan (josta aiemminkin jo mainitsin) jonka kylkiäisenä sain lipun Helsinki Day Span BodyHoliday -festivaaleille 18.3! Loistavaa! Ja sitten kun kyselin, sain vielä toisen lipun arvottavaksi blogilukijoiden kesken 22.4. vietettävään samanlaiseen tapahtumaan! Eli kunhan itse pääsen ensin nautiskelemaan ja testaamaan tuota, niin kerron sitten siitä lisää ja ensi kuussa kilpailua tulossa :)

Tää vaikuttaa jotenkin ihan kivalta :)


Valo on yksi mahtavimmista asioista! Nyt kun tulee kokoajan lisää valoa, niin eihän tässä voi muuta kuin ihastella ja nauttia! Aika monissa viime aikoina lukemassani kirjassa on puhuttu valomeditaatiosta ja sisäisen valon lisäämisestä. Ihan huippuja juttuja! Yksinkertaisuudessa voi sulkea silmät (ja vaikka kääntyä vielä aurinkoon päin) ja tuntea loistavansa täynnä valoa. Tai tunne kuin olisi valopatsaan sisällä. Kokemusta ei kunnolla pysty kirjoittaen selittämään, mutta se on helppo jokaisen, jolla on mielikuvitusta ja tahtoa kokeilla itse :) Tämän jälkeen sana "loistava" tulee kaikumaan aivan uudessa merkityksessä! Käytämme sitä usein aika villin vapaasti, tarkoittaen suunnilleen upeaa, siistiä, makeeta, mahtavaa, hyvää, hienoa... Mutta mietipä seuraavan kerran kun kuulet itsesi tai jonkun muun käyttävän tätä ilmaisua jostakin asiasta, että kyseinen asia oikeasti on loistava! Siis loistaa :) 

Tai mitä kaikkea voikaan sisältää ajatukseen: Minä Olen Loistava! Sehän on muuten ihan huippu affirmaatiolausekin :)

Minä Olen Loistava -googlekuvahaun tulos :)

Sijaistin pitkään erästä aamupäivän kiertoharjoittelujumppaa. Mielestäni se oli ihan superkivaa ja puhuinkin usein kotona siitä tunnista ikään kuin se olisi minun oma vakkarituntini. Pidin ihan itsestäänselvänä, että oikea vetäjä joka viikko pyysi minua sijaistamaan. Ja oikeastaan palaset loksahtivat nätisti kohdilleen kun tämä alkuperäinen vetäjä kysyi, haluaisinko tunnin kokonaan itselleni? No totta ihmeessä!! :)

Mitä ihmeellistä nyt kiertoharjoittelujumpassa on? No se porukka! Koska se on aamupäivätunti, käy siellä paljon eläkeläisiä ja nämä sedät ja tädit ovat niin älyttömän hauskaa porukkaa, että oksat pois! Hauskin tapaus on porukan vanhin, harmain, pienin ja kyttyräselkäisin mummeli. Hän jumppaa isossa tummanvihreässä samettisessa oloasussa, katsoo terävästi ja kommentoi sarkastisesti. (Ohjaaja: "Ottakaa sen verran tilaa, ettei vahingossa tule motattua kaveria", miehensä vieressä seisonut mummeli: "No entäs tahallaan?")

Ja vaikka hän on pieni ja näennäisesti heiveröinen, on hänessä hämmästyttävää sisukkuutta ja hurjaa tahdonvoimaa! Ja lisäksi mahtavan ennakkoluuloton asenne. Kun opetan porukalle uusia liikkeitä, ensin haastavina ja sitten näyttäen "mummoversiot", tämä sisumummo tekee ne kaikkein haastavimmat. En muista milloin olisin viimeksi nähnyt missään vanhan pikkuruisen mummon pinnistävän kaikkensa, jotta saisi tehtyä ihan kunnolliset miesten punnerrukset. Tai telemarkhypyt. Tai kyykkyhypyt. Tai tarttumaan 20kg kahvakuulaan. Tai jotakin puoliakrobaattisia ketteryysliikkeitä. Ja tämän nähdessään tietysti kaikki papat ja nuoremmat mummelit ryhtyvät itsekin tsemppaamaan parastaan. Heittävät läppää ja naureskelevat. Tässä porukassa on vahva virta ja tekemisen meininki! Tämä porukka on aivan LOISTAVA! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti