maanantai 19. maaliskuuta 2012

Rakkautta on... kaikkialla

Sain blogitunnustuksen ja Rakkautta on... haasteen. On aika ihanaa, että positiivisuudesta tykätään ja että sitä alkaa olla liikkeellä vähän siellä sun täällä ja kaikkialla :) Ensin Rakkautta on...-haaste:


Rakkautta on... -sarjassa on ajatuksena koota kaikkia pieniä rakkaudesta kertovia tekoja arkielämässä. Melkoisen imelää, mutta minusta on ajoittain ihanaa pysähtyä ajattelemaan, millä hyvinkin pienillä eleillä osoitamme rakkauttamme lähimmäisiämme kohtaan. Rakkaudenosoitukset voivat olla puolisoa, äitiä, isää, sisaruksia, lemmikkiä tai vaikka itseään kohtaan. Tärkeintä on vain tuntea saavansa ja antavansa rakkautta. Teot eivät kaipaa selittelyä, vain se on tärkeää, että sinä itse tunnet sydämessäsi jotain niiden pienten tai vähän suurempien eleiden, hetkien, tekojen, ajatusten kautta. Tarkoitus on myös nimetä joitakin blogeja haasteen jatkajiksi. Idea on lähtöisin täältä.

Valitsin Rakkautta itseään kohtaan, sillä se tuntuu kaikkein ajankohtaisimmalta. Rakkautta on:


Tässä laulussa on oivallettu jotakin todella hienoa. The greatest love of all / Is easy to achieve / Learning to love yourself / It is the greatest love of all. Suurin rakkaus on rakastaa itseään, sillä minä itse on kaikki ja ainut mitä minulla todella on. Jokainen voi omistaa vain itsensä, ei mitään tai ketään muuta. Siispä on viisautta kohdella ainoata omaisuuttaan kunnioittavasti ja rakastaen. Ja kun toimii näin, pystyy rakkautta jakamaan myös muille. Rakasta lähimmäistä samalla tavalla kuin itseäsi.


Rakastan pientä tytärtäni Aureliaa todella paljon. Siksi haluan pitää hänestä erittäin hyvää huolta. Huomioin hänen tarpeitaan, syötän hänelle laadukkainta mahdollista ruokaa, puen hänet ihaniin vaatteisiin, kohtelen häntä lempeästi ja haluan opettaa hänelle elämän kauneutta ja siitä nauttimista. Voisinko osoittaa rakkautta itseäni kohtaan samalla tavalla? Silloin vastaus menisi näin:

Rakkautta on huomioida omat tarpeeni
Rakkautta on syödä laadukkainta mahdollista ravintoa
Rakkautta on pukeutua ihaniin vaatteisiin
Rakkautta on kohdella itseäni lempeästi
Rakkautta on oppia nauttimaan elämän kauneudestaJa sitten se blogitunnustus:


Liebster tarkoittaa "rakkain" tai "rakastettu", mutta se voi tarkoittaa myös suosikkia. Liebster palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille joilla on alle 200 seuraajaa.
Tunnustuksen säännöt:

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle. Kiitos Muori!
2. Valitse viisi suosikkiblogiasi (joilla siis alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
Ankeudesta valon etsijä: http://www.jennyhenriksson.com/blog/
Kokonaisvaltaisen terveyden etsijä: http://kehoeetikko.blogspot.com/
3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.
4. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikki blogilleen!

Nämä viisi Liebster Blog-tunnuksen saajaa saavat samalla Rakkautta on... -haasteen!

Ps. Tänään oli ihanan märkä ja sumuinen päivä. Vesilätäkössä oli niin kivaa. Pienen tytön maailma on mahtava!

1 kommentti: