perjantai 16. maaliskuuta 2012

Hyvän päivän varalle.

"No news is good news" (definition: Not hearing about a situation suggests that nothing bad has happened.) Tällaisesta juuri saa olla kiitollinen! Kaikki hyvin. Se on hienoa. Onnistunut, eli toimiva arki on kiitoksen arvoinen asia! "Itsestäänselvyydet" ovat arvokkaita. Peruskiitollisuus perusaiheista, ne on hyvä muistaa niin sanotusti pahan päivän varalle. Paitsi, että taidan ennemmin muistaa ne hyvän päivän varalle :) Koska milloin niitä sitten muuten muistelisin, kun kaikki päivät ovat hyviä!? ;)

Odotan innolla kevättä! Kasvillisuus herää ihan kohta! :)

Ai mitä nämä perusaiheet olivat? No ainakin terveys, perhe, elossa oleminen, perustarpeet, vapaus, ympäristö, kauneus, valo... Ja omalla kohdallani lisään kaikki tämän blogin tunnisteet, tässähän onkin aika hyvä lista hienoista ja kiitoksen arvoisista perusaiheista :)

affirmaatiot aika ajattelu anteeksianto aurinko barokki design eettisyys eläimet elämä flow hiljaisuus hoito hyvä mieli hyväntekeväisyys ihme ihmiset ilo inspiraatio intuitio johdatus joulu juhla kahvakuula kauneus kesä kevään merkit kiipeily kirjasto kirjat kirppis kissat konsertit kontrabasso kosmetiikka kukat lapset laulut lepo liikunta loma lumi luomu luonto luovuus mahdollisuus meditaatio metsä mielikuvitus muistelu musiikki naapurit nukkuminen onnellisuus onni parantuminen parveke perhe pohdinta positiivisuus pyöräily raakaravinto rakkaus rauhallisuus reissut rentoilu rentoutuskonsertti reseptit sippoin wellness soittaminen superfood syksy sää taide talvi tapahtumat tarinat terveys terveyshihhulointi toivo työt ulkoilu valo valopilkku venyttely vesi värit ystävällisyys ystävät

2 kommenttia:

  1. Huomasin, että kun mun digiboksi meni tässä taannoin rikki, en parin päivän päästä enää edes halunut korjauttaa sitä, saati ostaa uutta. Huomasin, että kun ei pääse näkemään 'hetki hetkeltä'-tunnelmia IHAN kaikista niistä asioista, mitä tässä maassa ja maailmalla tapahtuu, mieli rauhoittuu kummasti. Taidan jatkaa telkkupaastoani vielä hetken.. Ne asiat, joihin voi itse vaikuttaa ja jotka tuovat hyvää mieltä, nousevat ajatuksiin entistä helpommin.

    VastaaPoista
  2. Kummasti löytyy hyviä puolia, kun niin haluaa! :) Meillä ei ole telkkaria ollenkaan ja aika harvoin sitä on kaipailtu. Muistan vain yhden kerran, kun oli joku MM-jääkiekko-ottelu. Ja sekin oli vain hyvä syy mennä kaverille kylään! :)

    VastaaPoista