torstai 8. maaliskuuta 2012

Löydettiin metsä puilta

Metsä on kyllä upea paikka! Vaikka meillä on tässä ihan vieressä hienoa metsää, niin koko talvena ei ole tullut käytyä (liian kylmä, liikaa lunta, liian liukasta, liian pimeää...). Aurelia yhtäkkiä keksi, että metsään olisi kiva mennä poimimaan mustikoita. Sanoin, ettei talvella ole mustikoita. No siinä tapauksessa ruusunmarjoja! Ei niitäkään ole... Siellä on vain lunta, mutta mennään toki katsomaan sitä! Ja suluissa mainitut ennakkoluulot unohtuivat sen tien!

Tuu jo äiti!

Pienet kiemurtelevat polut ja kantava hanki innosti meitä kovasti. (Hanki kyllä tavallaan kantoi pieniä jalkoja hieman paremmin kuin isoja...)

Pikkuinen koira käveli vastaan. Siitä tuli heti Aurelian kaveri.
Metsän rauhallinen olemus ja hiljainen elämä tuntui ihmeelliseltä. Muistin jälleen kuinka pelkkä metsässä oleilu tasapainottaa ja puhdistaa mielentilaa niin kivalla ja raikkaalla tavalla! Täällä voisi käydä useamminkin! Kun kerran ilmaiseksikin pääsee! ;) Sitäpaitsi metsäinen ulkoilma tuntuu niin ihanalta poskilla ja maistuu niin raikkaan hyvältä keuhkoissa!
2 kommenttia:

  1. Samaa mieltä, metsä on rauhoittava ja tasapainoittava paikka! Perheelläni oli kesä ja syksyaikaan tapana käveleskellä metsässä oka sunnuntai. Miksiköhän se nyt on jäänyt... Hei tuo sun deep relaxing konsertointi kuulostaa tosi mielenkiintoiselta!

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, että nuo konsertit kiinnostaa. Tässä työn alla taas seuraava tapahtuma, siihen tulee aikamoisen hieno uusi juttu taas :)

    VastaaPoista