perjantai 4. toukokuuta 2012

Hyvän mielen asioita

Nyt on aika tarttua blogihaasteeseen, jonka sain Pihiltä Naiselta. Tuossa linkki hänen blogiinsa, jos kiinnostaa tietää, mitä kaikkea kivaa voi tehdä puoli- tai täysin ilmaiseksi! :) Haaste on Hyvän mielen asioita, ja siinä on tarkoituksena listata 10 asiaa, joista pitää. Niitä löytyykin tuolta tunnisteista aika monen monta. Yritän valita tähän kymmenen vähiten kliseistä :)

1. Värähtely. Tuo hassun yksinkertainen fysiikan ilmiö, jota ilman ei olisi olemassa aikaa eikä tilaa. Eli ei siis mitään meidän tuntemaamme elämää tai olemista. Kaikki on värähtelyä. Simppeliä. Loppupeleissä. Hyvät vibat tuo hyvän mielen. Ja hyviä viboja voi kuka tahansa tuottaa :)


Tässä verrataan erilaisia tähtiä (vas) soittimiin. Kuva tähtitiedesivulta.

2. Hiljaisuus. Kun bussihyrinä lakkaa, tuuletin suljetaan, kiljukaulat hiljenevät ja kuuluu ehkä vain hieman luonnon ääniä. Se tuntuu kuin silkkiseltä kosketukselta korvassa! Balsamia. Taivaallista. Ihanaa!

3. Inspiraatio. Kun se iskee, niin tuntee itsensä kätilöksi. Kun tuotan jotakin inspiraation vallassa, niin tuntuu suorastaan kummalliselta laittaa se omiin nimiini. Sehän vain tuli minun kautta! Jostakin muualta! Sellaisen vastaanottaminen tekee nöyräksi. Hyvällä tavalla.

4. Luonto. Luontohan on sitä, millainen maa-planeetta alunperin on ollut. Se on jotenkin... luonnollinen paikka! ;)

Hakusanalla "Natural nature"


.
5. Onnistuminen. Kun elämäpalapelin muutama palanen loksahtaa kohdilleen, siitä tulee aivan mielettömän hyvä mieli! Varsinkin mitä enemmän sen eteen on tehnyt töitä. 

6. Värit. Imen väreistä voimaa. Vaikkapa kun katselen keltaista kukkaa, niin aivan kuin hengitän keltaista väriä nenän kautta sisääni.

7. Valinta. Varsinkin hyvä ja onnistunut valinta. Elämme valintojen jatkumossa, joten meillä on joka sekunti mahdollisuus tehdä se hyvä valinta!


8. Kirjat. Siis hyvät kirjat. Etenkin sellaiset, jotka polttelee laukussa ja kun vihdoin pääsee lukemaan, niin ei malttaisi lopettaa millään. Suosikkejani ovat viime aikoina olleet monenlaiset elämäntapaoppaat, mutta kiinnostavin ja mukaansatempaavin tähän mennessä on ehdottomasti ollut Robert Monroen Mahtava matka. Tarina, jota ei kyllä ihan joka päivä kuule.


9. Liikunta. Yleensä Sippoin Wellnessiä, kahvakuulaa ja Zwow:ia. Setti, mistä tulee hiki ja hyvä mieli.

Arvata saattaa, kuka valloitti uuden minitrampoliinimme :) Hauskaa liikuntaa sekin!


 .
10. Terveyshihhulointi. Kun joku on kiinnostunut jostain hyvinvointiin liittyvästä asiasta ja asia liippaa aluetta, jonka tunnen, niin innostun valtavasti. On ihanaa, kun pystyy auttamaan ihmistä auttamaan itseään! Ja terveenä oleminen on kyllä laadukkaan elämän perusta :)

Terveyshihhulin vappugrillaukset. Folioissa bataatteja :P

 .
Tämä blogihaaste menee eteenpäin. Haastan mukaan seuraavat hyvän mielen blogit:

http://sportslady-h.blogspot.com
http://lennokkaatkuulat.blogspot.com
http://hhjuoksu.blogspot.com 
http://korunaika.blogspot.com/
http://www.jennyhenriksson.com/blog/

2 kommenttia:

  1. Kiva lista! Väreistä saa todellakin voimaa ja tuo kirja Mahtava matka vaikuttaa vähintäänkin mielenkiintoiselta. Pitää laittaa korvan taakse! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Se on TODELLA erikoinen kirja. Ei siis mikään romaani. Ihan vain, että olet valmistautunut ;) Tai en tiedä, voiko sen lukemiseen valmistautua, raju se on, kiinnostavalla tavalla :)

    VastaaPoista