perjantai 13. heinäkuuta 2012

Hupia koko rahan edestä

Kävipä munkki kuin Hannu Hanhella! Melkein naurattaa kun ajattelen, miten hienosti maailmankaikkeus järjesti näinkin vähäpätöisen asian :) Isommat lapset alkoivat mankumaan lintsille. Melkein meinasin tainnuttaa intonsa, että sorry ei meillä oo varaa, mutta sitten sovittiin, että he maksavat rannekkeensa itse. Tajusivat samalla, että joo, kyllä kannatti säästellä viikkorahojaan. Aurelialle maksettiin minihupiranneke 18e. Itse ajattelin, että ainoa laite, mihin haluaisin mennä on vuoristorata ja siihen nyt riittää 6,50e kertalippu. Siispä menoksi!

Panoramatornikin on ilmainen. Ihan kivat näköalat siellä.


I
Isommat lapset kieppuivat hurjissa laitteissa, mutta mieheni ja minä vuorottelimme Aurelian kanssa vauvalaitteissa. Tosiaan, aikuinen pääsee ilmaiseksi pikkulapsen kanssa pikkulasten laitteisiin! Heh heh... En tiedä olimmeko jo vanhoja vai taantuneita, mutta niissä oli aivan riittävästi jännitystä ja kiepuntaa. Maisemajuna, hepparata, karuselli... Ehkä se oli se taantuma (eikös se ole jokin muotisana muutenkin...), sillä tuli aivan lapsenmielinen olo kun sain ilon irti siellä vauvalaitteissa :)

Jeeeeee!Koppoti koppoti


.I
Aika kului kuin siivillä ja pian piti lähteä työntelemään Aureliaa päiväunivaunuissa. Harmittelin, etten ehtinyt käydä vuoristoradassa, mutta mietin, että enköhän selviä ilmankin. Työntelin vaunuja pitkin kaupunkia kun tapasin erään bassokaverin. Menimme kahville ja puhelin soi. "Täällä kuulutettiin justiin, että tänään on vuoristoradan synttärit ja kaikki pääsee sinne ilmaiseksi. Tuu takisin, niin työntelen Aureliaa". Käsittämätön munkki!! Siispä lähdimme matkaan bassokaverini kanssa. Ja olipas hauskaa!! Se on niin tunnelmallinen laite 61-vuotiaine natisevine puulankkuineen. Kiljuimme aivan sydämen pohjasta, jo ekassa ylämäessä, ihan kuten kuuluukin :) Vimpula että oli hauskaa! 

Kiljuttaaaaaaaaaaaa... saahan nyt jo kiljuuuuuuuuuuuu?! Iiik iik ja aaak aaaaaaak!
 .

Jaiks ja iiiiks! Ihan kohta se alkaaaaaaaaaaa!!! Voiei voiei voiei!

.
Aaaaa! Aaapuaaaaaaaaaaa!!!

.
 

Ja jotenkin aivan käsittämättömästi onnistuin ottamaan vielä kuvankin samalla... Woooooouuuuuu!!!!


3 kommenttia:

  1. Vuoristorata on niiiiin Paras <3

    VastaaPoista
  2. Vauvalaitteissa on kyllä hauskaa, olen onnistunut kiljumaan niissäkin ;) Vuoristorata on kyllä mahtava! Suosikkini on kuitenkin nostalginen karuselli. Se on niin söpö :)

    VastaaPoista