maanantai 23. heinäkuuta 2012

Kaunis päivä tänään!

"No ihan varmasti sataa vielä ja mulla on shortsit päällä" sanoin jumppakaverille kun hän kyseli tiesinkö sataako vielä. Just. Menin ulos ja eipäs satanutkaan. Kannattiko olla pessimisti? No eipä ei. Vanhat negaatiot tulevat kuin itsestään. Voisikin kokeilla uudenlaista ennakkoluuloa. "Mun tuurilla kyllä salettiin paistaa aurinko", "jätin sadevarusteet kotiin, joten tuleekin varmasti oikein aurinkoinen päivä!" jne. Enimmäkseenhän asiat menevätkin hyvin, emme vain niin helposti tule huomanneeksi sitä. Enimmäkseen löydämme tarvitsemamme, ehdimme bussiin, puhelin toimii, ihmiset ovat kohteliaita, asiat sujuu...

Kävimme kaverini mökillä. Reissupäivä oli valittu summan mutikassa. Ja kuinka ollakaan, vaikka sadetta on riittänyt, niin justiin tällä kertaa aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja reissu oli mitä kesäisin! Ja vaikka kaverini monesti epäröikin, että alkaako kohta sataa, niin pidin pintani "Tänään on kaunis päivä, minulla on sopimus sääherran kanssa :)" En tietenkään tarkoita, että ajatuksen voimalla muutan säätäkin (vaikka mistä me voimme olla varmoja?), mutta silti en voi olla huomaamatta sitä yhteyttä, että ennakkoajatusten laatu vaikuttaa aika paljon lopputulokseen :) Ja sen puoleen, kyllä sadekin voi olla kaunista - jos sen niin haluaa nähdä! ;)
Mökillä oli just parasta. Aurinkoa, ulkoilmaa, grilliä, riippumattoa, rantsua, mustikoita, mansikoita...

Tällaiset maisemat... ovat hyyyyyvin rentouttavia... zzzZZzZzzzz..zz.
Matkalla oli muuten myös aivan ihastuttava maatila, josta sai ostaa ihan oikeasti tuoreita vihanneksia. Viehätti tämän paikan luottamus ihmisiin. Kassana toimi vanha maitotonkka, johon rahat sai laittaa :)
.
Ja sillä kuuluisalla tuurillani (huomaa uusi ajattelun muoto ;) nähtiin myös seitsemän nokkosperhosta samassa kukkapuskassa.


No joo, en saanu kaikkii samaan kuvaan, mutta aika monta kuitenkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti