torstai 26. heinäkuuta 2012

Muutoksen äärellä

Olimme siskoni kanssa maalaamassa uuden asunnon seiniä! Edellisten asukkien sotkujälkien pyyhkiminen valkoisen maalin alle on kyllä ollut erinomaisen mieluisaa touhua. Puhdistavaa. Maalattiin myös keittiön kaapit sitruunankeltaisiksi ja makkareiden vaatekaapit kissankellon liilaksi (tai no, ehkä se oli enemmän mustikkajugurtin väristä...) Myös ovenkarmit maalattiin ja tulipa hienoa! Olen tosi tyytyväinen :) Itseensä kannattaa ollakin tyytyväinen, koska tyytyväisenä oleminen on aika kivaa. Ja sen voi tehdä ihan vaikka just nyt. Ja itseään saa myös kehua - ainakin itselleen jos ei muille uskalla :)


.
Olohuoneeseen on jo kerääntynyt laatikoita, parvekkeen perennoja olen istutellut ulos pihalle vapauteen, huonekasveja ollaan lahjoitettu runsain määrin ystäville (toki niitä on edelleen aikamoisesti...), kirpparille on kärrätty monia monia lasteja vaikka ja mitä... Puhdistavaa tämäkin.

Odotukset muuttamisesta ovat hieman jakautuneet. Toisaalta olen aivan innoissani uudesta kodista, mutta myös hieman jänskättää, että miten se koko roudaushäsellys saadaan onnistumaan. Lähtökohta on hyvä asennoituminen koko projektin alusta alkaen. Hyvällä mielellä siis. Vielä ennen muuttoa viikonloppureissu Aurelian mummolaan, eli äitini hevosia katsomaan. Ja yksi rentoutuskonsertti. Ihan sopivasti äksöniä tässä :)

Äh, olis pitäny tajuta ottaa siitä mustikkajugurtista kuva... Mut kyl tätä valkostakin oli herkullista maalata :)

.
Puhdistavaa tämä muuttelu! Samanlainen fiilis kuin uutena vuotena. Ollaankin tehty jo "uudenkodinlupauksia" ja senhän näkee kuinka hyvin niistä jaksaa pitää kiinni... Mutta muutoksen tuulia tuntuu myös sisäisesti. Aivan konkreettisesti pian sulkeutuu yksi ovi ja avautuu toinen. On helppo nähdä muuttaminen kaikkinensa juttuineen vertauskuvana omaan elämään. Todellakin tuntuu, että putsaan myös omaa elämääni samalla. Muutan - muutun? Miten se meni - niin: ainoa pysyvä asia on muutos. Kaikki muuttuu kokoajan. Se sisältää valtavasti potentiaalia. Ja uskon vahvasti, että muutos parempaan on aina mahdollinen! Ja olen jo päättänytkin, että tämä on muutos parempaan. Tai siis vielä parempaan. Ja saan mitä tilaan :) Koska niin se vaan menee. Sinäkin saat. Reilua, eikös? Tämä on just sitä itseään toteuttavaa ennustusta :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti