keskiviikko 8. elokuuta 2012

Kristallien valossa

No nyt on netti. Ja lamput katossa. Ja melkein jo elämä palannut raiteilleen. Lampuista tuli mieleen... Lamppujen ostoa kun mietittiin, heitin leikilläni, että miten olis kristallikruunu. No eiköhän sitten siellä lamppukaupassa ollutkin alelaarissa oikein edullisesti hieno kristallikruunu, joten eihän sitä voinut sinne jättää ;D Nyt meillä on eteisessä, heti ovella vastassa aikamoisen tyylikäs valaisin :D Ja tarinan opetus on, be careful what you wish for... ;)


Huipuinta tänään oli kyllä se, että pitkästä aikaa (viikkohan tässä muutossa on jo mennyt...) pääsin soittamaan kontrabassoa ja punttisalille hikoilemaan. Ihan alkoi tuntumaan siltä, että kohta elämä asettuu uomiinsa. Ja tässähän on kaikkea hauskaa vielä tulossa, viikonlopuksi reissua taas heppamummolaan sekä pienen siskontyttöni synttäreille. Sitten alkaakin Aurelian uusi päiväkoti (mainitsinko jo muuten, että Aurelia sai paikan Steinerpäiväkodista!?) ja sitten pian lähdenkin Tanskaan bassojuhliin :D Ja sen jälkeen pian Jyväskylään! 

...Joo, yritän elää hetkessä enkä tulevaisuudessa :) Nyt istuskelen uuden nettimme ääressä uuden kristallilampun valossa ja seuraava askel on kömpiä nukkumaan uuteen - maadoitettuun! - sänkyyn :)

Tässä vielä kuva Ihanan Kahvilan terassilta. Ja mun rakas fillari. Värikästä menoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti