maanantai 27. elokuuta 2012

Metsän antimia

Koetahan arvata mitä meidän metsästä löytyy seikkailujen ja marjojen lisäksi? Kerron kohta, otetaan ne seikkailut ja marjat ensin :).
 .
Sammakkomiehen mukaan tulee kova talvi jos on paljon pihjalanmarjoja.
 ,
Pihjalanmarjoista saa muuten hämmästyttävän makoisaa pirtelöä, testattu on! Joukkoon kannattaa laittaa maitoa tai kermaa laimentamaan hapokasta makua. Siihen meidän testipirtelöön taisi mennä pihjalanmarjojen lisäksi banaani, mustaherukoita, kermaa, superfoodjauheita (mitä näitä nyt on) ja steviaa. Raikkaan makuista!

Seikkailun päätteeksi Aurelia halusi kahvilaan. Sehän sopii! :) Sinisen Huvilan kuppilassa on mitä parhaimmat maisemat :)
.
Niin tosiaan, metsämme reunalta löytyy myös Ruskeasuon voimailusali! Täytyy myöntää, että ne kaupallisten salien vimputilaitteet kyllä kalpenevat oikean raudan edessä :) Miten sen nyt sanoisi? Noh, kyllä rauta on aina rautaa! Musiikittomuus ja peilien puuttuminen pelkkää plussaa. Ei edes naistenlehtiä eikä lörpöttäjiä vaan jengi oikeasti treenaa. Hintakin juuri sopiva, 1,5e/krt. Tässä jo mietin painonnostoseuraan liittymistä... :) Kuvaa ei tullut otettua, mutta googlehan näitä löytää :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti