maanantai 7. tammikuuta 2013

Kiitos kuuluu lasten suusta

Herätin Aurelian aamulla, pitkästä aikaa oli aikainen herätys. Ja mitä pieni unenpöpperöinen nyytti sopersikaan? "Tack mamma att du väckte mej!" (Kiitos äiti, että herätit minut!) Voiko suloisempaa olla!!! <3 Aurelia saattaa muutenkin aivan yllättäen kiittää mitä ihmeellisimmistä asioista, vaikkapa siitä, että autoin hänelle sukat jalkaan tai siitä, että autoin häntä leipomaan kakun (todellakin, niinpäin!).

.
Löysin tosi hyvän kahvilan! Idyllinen ja viihtyisä, mutta parasta: ei mitään taustapoppia! Sellaisia ei ihan niin helpolla löydä. Ihana vanhanaikainen puumökki Seurasaasen sillan kupeessa, voin todellakin suositella! Lisäksi kahvilasta saa ilmaiseksi lainata potkukelkkoja, joilla voi viipeltää pitkin saarta.

Eikö ole upea mökkerö!
.
Eihän se kahvinjuonti ole se juttu, sitähän voi litkiä missä vain pahvimukista, mutta se ilmapiiri, sen takia tykkään kahviloista, siis varsinkin juuri tästä! Talossa tuli ihan fiilis, että oi jospa voisi asua tässä paikassa :)

.

3 kommenttia:

 1. Olen varmaan sata kertaa kävellyt tuon mökin ohi tajuamatta että siinä on kahvila. Pitää kyllä piipahtaa, vaikuttaa todella mukavalta paikalta. Ja potkukukelkkaa olisi niin kiva lainata ja hurautella lasten kanssa. :)

  VastaaPoista
 2. Oi vau mikä mökki, ja ihanan näköinen kahvilakin! :) Tykästyin muutenkin kovasti blogiisi, pitänee tulla lueskelemaan lisää juttujasi paremmalla ajalla :)

  Terkuin Nanna, http://positiivisuusprojekti.blogspot.com (tervetuloa kyläilemään blogissani, kirjoitan hyvinvointiin ja onnellisuuteen liittyvistä asioista :)

  VastaaPoista
 3. Ihana mökki ja ihana kahvila, oi että! :) Tykästyin muutenkin blogiisi, pitänee tulla lueskelemaan juttujasi kunnolla vähän paremmalla ajalla :>

  VastaaPoista