sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Söpöjä palleroisia ja muuta kivaa

On vaan niin kivaa kun on kivaa! Onnellisuuden salaisuus on juuri niin yksinkertainen! :)

Aurelia meinasi tikahtua "choko-naama"-leikkiinsä. Nyt tulee hyvä kakku! :)
.
Ja aika tehokkaasti putsattu, vai mitä!

Sitten juhlaan! Tämä juhlavieras sai hyvät söpöyspisteet <3
.
Tuttavuutta tekemässä. Puolin ja toisin.
 .
Ja tanssilattialle! Aurelia ja serkkunsa Eléa.

.
Näistä bileistä ei musat ainakaan loppunu kesken! :)
.
Huomaa taustatanssijat :)
.
Luin juuri, että vieläkin on olemassa ihmisiä, jotka oikeasti tavoittelevat rahaa kuin elämän oleellisinta asiaa! Olin kyllä yllättynyt, mutta ehkä se on tämä oma kuplani vain ;) Se vaan tuntui niin vanhanaikaiselta ajattelumallilta, etten oikein pystynyt uskomaan, että joku tänäkin päivänä vielä ajattelee niin! No, mutta kyllä se vielä muuttuu. Luotan tähän nykyiseen taloudelliseen tilanteeseen, että se auttaa ihmisiä näkemään elämän oleelliset asiat :) Että kivuus (niin tai siis no, onni->onnellisuus, kiva->kivuus?? got the point anyway?) ei ole rahasta, vaan omasta itsestään kiinni! :)

2 kommenttia:

  1. Ihana postaus, tuli itsellekin hyvä mieli näin iloisia ja herttaisia kuvia katellessa :) Lapset kyllä osaa luonnostaan ottaa ilon irti kaikesta, harmi vaan että useimpien täytyy aikuisena oikein opetella sitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lapset ovat niin läsnä tässä hetkessä ja niin täynnä luontaista elämäniloa! Mitä sitten tapahtuu? Jotain sellaista, että ihminen kasvaa ja alkaa ymmärtämään, että iloitsemisen eteen täytyy tehdä töitä, että se pitää ansaita? Että elämä on oikeasti vain tylsää ja vailla merkitystä? Tuli yhtäkkiä mieleen Jeesuksen juttu, että lasten kaltaisten on taivaan valtakunta... :)

      Poista