torstai 5. syyskuuta 2013

Housuihin mahtuu...

Olipas muuten kannattava reissu: ostin housut! Uskomaton suoritus, sillä en ole ostanut housuja varmastikaan moneen moneen vuoteen. Syynä yksinkertaisesti, että sopivia housuja ei vain ole löytynyt ja myöskään en samasta syystä ole jaksanut etsiä. Kaikki housut kiristää reisistä (paitsi leggingsit joissa näyttää makkaralta), ja enimmäkseen housut ei edes mene polvien yli. Ja koska olen muuten niin pieni, niin reisistä riittävän väljät housut on puoli metriä liian pitkät lahkeista ja vyörätökin nousee kainaloihin asti (se tosin taitaa olla muotia nykyään?). No nyt löytyi! Todella edullinen hinta, laadukasta, uniikkia ja reilua käsityötä ja ei kiristä reisistä yhtään! :) 

Aamutunnelmaa.
.
Orkesterin alttoviulisti oli katsonut vaatteitani ja käski minun mennä paikalliseen pikku putiikkiin, koska siellä olisi minulle vaatteita. Ja kuten yleisesti tiedetään, alttoviulisti ei voi olla väärässä eikä ollut tälläkään kertaa :) Hienointa putiikissa oli kivojen ja värikkäiden vaatteiden lisäksi se, että kaupan yrittäjä, nepalilainen nainen maahantuo kaikki tuotteet suoraan Nepalista, missä hänen perheensä valmistaa kaiken itse käsityönä! Koska välikäsiä ei ole, on tuotteet ilahduttavan edulliset. Vai mitä sanot: 19,95e puuvillaisista, käsintehdyistä housuista ja siitä vielä -20%! Samalla investoin syystakkiinkin, sen ovh oli 54,90e, siitäkin sama alennus. Todella jees hinta fleecevuorellisesta uniikkikappaleesta! Ja ilahduttavaa tukea tällaista yritystoimintaa!

Pikku linssilude änkin kuvaan, haaremihousut ei ihan näy... No takki näkyy kuitenkin :)
.
Tätä paikkaa voi ihan mainostaakin, eli Jyväskylän Torikeskukssa, nettikauppakin avaa muutaman viikon päästä. Sillä välin voi käydä tykkäämässä vaikka ihan kannustuksen vuoksi FB:ssä.

Dinojen kanssa aamupalalla.

.
Nyt  basso selkään, Aurelia ja matkalaukut rattaisiin, sitten haaremihousuissa ja kissahupparissa lisähilpeyspisteitä keräämään! Julkisilla kulkeminen on huippua :)

1 kommentti:

  1. Anonyymi28.9.13

    Ihanat housut! Mä jo ehdin innostua mutta matka kauppaan tulis vähän liian pitkäksi :)

    VastaaPoista