maanantai 5. joulukuuta 2011

Älä valita, saat valita!

Yläasteenaikainen liikunnanopettajamme tykkäsi ulkoliikunnasta: "Se on varusteista kiinni". Lausahdus herätti paljon mielipiteitä ja olin varmasti aika vähemmistössä kun tuumasin, että opehan puhui ihan totta. Muistan itsekin ärsyttäneeni valittajakavereitani muistuttamalla heitä, että "se on asenteesta kiinni". Mutta WTF??? Siis kun kerran voi valita onko joku kivaa tai paskaa, niin minkä ihmeen takia joku, tai yleensäkään kukaan haluaa valita, että on ihan paskaa?? Siksikö, että valitus ja paskafiilis on miellyttävää? Ehkä jos on masokisti?? Vai siksikö, ettei tiedetä, että ihanoikeasti saa itse valita?

Ha haaa!! Jee! :) Meillä oli ihan superhauskaa tämänpäiväisessä pimeässä räntätyrskyssä! :) Kuravaatteet ylle ja menoksi! Lits läts lätäkköön! Kumpparit jalassa on mahtavaa!
Oli kyllä jo korkea aika saada talvirenkaat alle. Ja ihan itse päkersin! Siinä kyllä auttoi, että sain siskoltani lainaan vaaleanvihreät omenakuvioiset tositytön renkaanvaihtohanskat!


Niin, olimme tosiaan siskoni perheen luona kylässä. Renkaat nimittäin sijaitsivat siellä, koska autokin on heidän. Ja sielläpä oli kivaa kun kaikilla oli kaveri :) Minä juttelin siskoni kanssa, ukkomme paransivat maailmaa keskenään, pikkutytöt pitivät yhdessä omaa showta ja Aurelian tiikerikin sai kaltaisensa toverin.
Sitten vielä päivän luukku. Se on nimeltään: "OMG - they exist!" :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti