perjantai 16. joulukuuta 2011

Naiset! (vaikka miehetkin ovat ihania)

Vaikken ehkä haluaiskaan myöntää, niin kyllä se vain on eri juttu kun on pelkkiä naisia koolla! Tänään siis pidin rentoutuskonsertin LadyLine Lauttasaaressa ja se oli vain naisille. Vaikka arvostan miehiä kovasti, on naisten luoma ilmapiiri ihan eri luokkaa. Miehet ovat usein skeptikkoja uusien juttujen suhteen ja tuntuu, että miehille pitää kovasti "näyttää" ja "todistella" osaamisensa, älykkyytensä ja taitonsa. Etenkin naisbasistina. Naiset taas usien suhtautuvat innokkaasti ja kiinnostuneesti uusiin juttuihin. Tuskin tämän päivän kuulijat edes tulivat ajatelleeksi käsitettä "naisbasisti" tai "toimiikohan tää juttu oikeesti?". Nämä naiset todellakin vaikuttivat siltä, että olivat tulleet konserttiin nimenomaan itse nautiskelemaan! :)
.
Mutta oli eilenkin upeaa soittaa rentoutujille, kun joukossa oli myös paljon miehiä! Erityisen hienon konsertista teki se, että mukana oli harppu (Päivi Severeide)! Voi että se harppu on kyllä aivan käsittämättömän hieno soitin!!! Kuuntele ja ihastu:


Tänään sai extremeurheilu hetkeksi riittää. Ihanaa, että meillä on siskon auto lainassa! <3


Aurelia imettää pikku-Nalle Puhia.


Matkakortin voi muuten pestä 60-asteisessa pyykissä. Ihan vain, jos ihmettelit. Pesun jälkeen se voi tosin näyttää tältä:Joulukalenterin luukussa olen tällä kertaa minä itse. Tämä olkoon samalla toive maailmankaikkeudelle :) Mut klikkaa tätä vasta kun harppubiisi on loppu, muuten missaat parhaimmat kohdat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti