tiistai 20. joulukuuta 2011

Rentoa joulun valmistelua :)

Raakapiparkakkuja! Täytyy testata!
Kiireistä aikaa tämä joulun tulo. Päätin ottaa siitä kuitenkin parhaat puolet, sillä en tarvitse stressaamista mihinkään. Joulu on ihana juhla, jossa ollaan koko perhe lämpimästi koolla, syödään hyvin ja annetaan ja saadaan lahjoja. Yhdessäolo on se tärkein seikka. Vähän etukäteisvaivaa pitää tietysti nähdä, mutta nekin olen tehnyt ja jäljellä olevat aion tehdä iloisella mielellä. Oikeastaan ihanan rentouttavaa paketoida joululahjoja ja suunnitella kaikenlaisia jännittäviä jouluruokia. Jouluisia raakareseptejäkin tuli bongattua ja innolla odottelen, että pääsen testailemaan :) Syömisen iloa!

Nyt olisi todella helppoa valittaa pimeästä ja sateesta. Mutta pimeä ja sadekin on vain hyvä paikka harjoitella asennoitumista :) Onneksi minulla on pieni asennemestari apunani. Hänelle pimeä ja sade on mitä innostavampia asioita. Kunhan äiti tajuaa pukea oikeisiin varusteisiin. Se on varusteista kiinni!

Jee jee jeeeee!!! :D

Vihdoinkin pääsimme käyttämään Rouva Kuulaselta saadun kylpyläkortin, samanlaisen, jonka itsekin täällä blogissa arvoin. Olimme mieheni kanssa jälkeenpäin samaa mieltä, että melkoinen kitch koko paikka, mutta erinomaisen miellyttävä kokemus siitä huolimatta! Absurdein oli ehkä huoneen kokoinen aurinkoranta. Lattialla hiekkaa, muovipalmuja ja muovikaktuksia. Hienot meriaallot ja hiekkadyynit maalattu seinille. Sitten mentiin hiekalle makaamaan alkoi kuulua meren pauhinaa ja vahvat lamput matkivat aurinkoa. Niistä kuulemma tuli D-vitamiinia. Emme kylläkään ruskettuneet. Tosin emme palaneetkaan. Tapio kuorsasi ja minä vain ihmettelin. Olihan se räntäsateeseen verrattuna oikein miellyttävää :)

Kuva hs.fi. Oikeastihan siellä ei saanut kuvata.

Parasta paikassa oli mineraalivesiallas. Altaan vesi tuntui ihanan pehmeältä, melkein kuin luonnonvedessä. Myös vedenalainen musiikki kuulosti kivan tuntuiselta korvissa. Vaikka lilluttiin melkein puoli tuntia altaassa, kädet eivät menneet rypylle. Kyllä sinne voisi uudemmankin kerran mennä - jos sattuisi voittamaan lisää kortteja :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti