sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Iloa, valoa ja rauhaa!

Lakipiste on saavutettu, olemme matkalla valoon päin! Sen huomasi tänään erityisesti siitä, että ihanainen aurinko sulostutti valkoista maailmaamme hetken verran. Eihän se valon lisääntyminen ihan heti näy, vaan pikku hiljaa. Näin toivottavasti myös symbolisemmassa merkityksessä :)

Kristallin läpi onnistui kuvaamaan auringon.
 .
.
Uusperheilyssä on se hyvä puoli, että voi viettää joulua kahteen kertaan. Tänään otimme jo varaslähdön pakettien aukomiseen. Sehän on se joulun tärkein rituaali. Kuusenkoristelun ohella tietysti.

Joulukoristepussissa oli myös pääsiäiskoristeet.


.
Huomenna leivomme lisää pipareita, tällä kertaa käytän samaa reseptiä kuin viimeksikin, mutta hirssijauhojen sijaan taikinassa on spelttiä. Muutenkin ollaan tuunattu jouluruokia parempaan päin. Melkein minkä tahansa reseptin voi muokata terveellisemmäksi korvaamalla ravintosisällöllisesti surkeat ainekset laadukkailla. Kuten margariini -> voi, kookosöljy. Vehnäjauho -> speltti, kookosjauho, riisijauho, mantelijauho jne. Sokeri -> palmusokeri, stevia, taatelit, karppisokeri... Ja mahdollisimman paljon luomua tottakai. Lanttulaatikosta tuli muuten aika villi kun korppujauhojen tilalle laitoin kookosjauhoja, nam! :)

Talotoimikunta toi meille upean värisen hyasintin :)

Nukkumaan mennessä Aurelia kietaisi kätensä ympärilleni ja sanoi "Mamma, ja e så glad!". "Hmm". "Vi lagade en så fin julgran! Med violetta bollar!". "Jo, den blev så fin". "Mamma, ja tycker så jättemycket om dej och du tycker så jättemycket om mej!". "Jo, jag tycker så jättemycket om dej!" *pakahtuu <3

Hyvää Joulua!

1 kommentti: