torstai 20. joulukuuta 2012

Muutosta ilmassa

Maailma oli niin kaunis tänään! Jotakin hentoa auringonvaloakin kajahti pilvien läpi. Ajatella, me saamme valkoisen joulun! Tai tietysti huominen maailmanloppu voi muuttaa kaiken vielä ;) .
Olemme saaneet koko maapallomme aika huonoon jamaan ja itsekkäässä elämäntyylissämme on kyllä kehittämisen varaa. Olisi kyllä miellyttävä ajatus, että huomenna maailma loppuisi ja voisimme aloittaa kaiken täysin puhtaalta pöydältä. Toisaalta tässä nykyisessä trendissä on myös joitakin todella hienoja suuntauksia. Luomujutut, terveys, hyvinvointi, superfoodit, elämänlaatu, downshiftaaminen, jopa henkisyys ovat lähes muotia, mainstreamia ja "normijuttu". Ei lainkaan huono muoti sellainen! Nykyään arvostetaan terveyttä, ympäristöä ja yleistä hyvinvointia. Ihmiset ovat myös henkistyneet, ainakin minun lähipiirissäni. Ikuiset arvot ovat yhä tärkeämpiä ja jatkuvasti enemmän esillä ajatuksissa mutta myös teoissa. Se on upea juttu ja huomioimisen arvoista!Huomisen "maailmanloppu" voi olla vähän kuin uudenvuodenaatto, sille joka niin haluaa. Hyvä sauma jättää vanhentuneet ja aikansa eläneet ajatukset ja asenteet taakse ja alkaa katsoa elämää ja maailmaa tuorein, kunnioittavin ja positiivisin asentein. Se on uuden, tai ainakin uudenlaisen ajan alku. Voi että, ihanaa! :)

3 kommenttia:

 1. Anonyymi20.12.12

  Viime päivinä onkin tullut sopivasti uudelleenluettua Alan Mooren Promethea-sarjiksia, ja siellähän asia ilmaistaan näin: "Promethea makes people more aware of this vast immaterial realm. Maybe tempts them to explore it. Imagine if too many people followed where she led? It would be like the great Devonian leap, from sea to land. Humanity slithering up the beach, from one element into another. From matter... to mind. We have many names for this event. We call it "the Rapture". We call it "the opening of the 32nd path". We call it the Awakening, or the Revelation, or the Apocalypse. But "End of the World" will do." Iloista maailmanloppua siis kaikille! T: Eeva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, aika huikealla tavalla ilmaistu! Jee, maailmanloppua odotellessa! :)

   Poista
 2. Mustakin tuntui, että uusi jakso alkoi tänä vuonna vähän aikaisemmin uudenvuodenaaton sijaan!
  Iloista joulua teille :)

  VastaaPoista