sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Ensimmäiset nuput!

Katsokaa mitä löysin tänään!!! :) Se on kesä pian tulossa!

.
Täytyy kertoa, että elän tällä hetkellä uskomatonta aikaa! Inspiraatiota, visioita, käytännön tekoja... Tällainen elämä on aivan mahtavaa! Kesäkin tekee tuloaan :)

Kevätaurinko paistoi upeasti tänään. Ensin se paljasti kaiken pölyn... Mutta pian se paljasti kuinka hienoa jälkeä tulee pölyjen pyyhkimisestä! :D

.
Ennen pidin tätä aikamoisena kliseenä, mutta nyt yhdyn tähän täysin: Pidä kiinni unelmistasi, usko niihin! Unelmien toteuttaminen on ihan parasta, mitä tässä elämässä voi tehdä! Enkä tarkoita mitään jospa-voittaisin-miljoonia-unelmaa, vaan sellaista unelmaa, mikä on vielä syvemmällä sydämessä. Itselläni se oli pitkään niin syvällä, etten edes tajunnut sitä. Silti elämä kuljetti kokoajan oikeaan suuntaan, sen näen taaksepäin katsoessani. Unelman löytyminen on mahdollista. Unelmaa kohti on mahdollista mennä, vaikkei tiedostaisikaan sitä. Se  kylläkin ehkä vaatii jonkin sisäisen vaiston kuuntelemista, mikä sekin on aivan mahdollista jokaiselle, joka niin haluaa. Ja vielä tärkein asia: unelmien toteuttaminen on mahdollista!

Jos elän 130-vuotiaaksi, on minulla melkein sata vuotta aikaa toteuttaa näitä kaikkia visioita. Ihan kiva juttu, eikös? Ja vaikka eläisinkin vain 90-vuotiaaksi, on minulla silti 60 vuotta aikaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti