maanantai 25. helmikuuta 2013

Halloota! :D

Oi että, tää on mahtava fiilis! Poskia kuumottaa ja muutenkin väsyttää niin paljon, että olin nukahtaa sohvalle leikkiessäni Aurelian kanssa... Ai että mitä ihmettä? No tätä:


Auringonpaistetta ja ulkoilmaa! Päätin bussiajelun sijaan mennä kävellen, koska aikaa oli. Kävelin yhteensä monta tuntia auringon paisteessa ja taisi vähän posketkin kärtsähtää... Aika mahtava maanantai! :) 

Taisin antaa tehokkaan (ja oikean!) ensivaikutelman tänään... Kävellessäni yritin soittaa ystävälleni, joka ei vastannut. Handsfree jäi korvaan, koska ajattelin, että pian hän varmaan soittaa takaisin. Ja pian se puhelin soikin. En jaksanut kaivaa puhelinta laukusta, vaan painoin handsfreessä olevaa nappia ja möläytin auringosäteiden aikaansaamissa endorfiineissa railakkaan "HALLOOTA!!" -tervehdyksen. No juu... Sehän olikin radiotoimittaja... Hieman ihmetteli tervehdystäni ja itselleni naureskellen selitin kuvion. Toimittaja oli sitä mieltä, että voisihan sitä oikeastikin aina vastata noin, koska soittaja tulee siitä niin hyvälle tuulelle! Niinpä! :) Hauskaa oli myös huomata, että kun lähtee unelmiaan toteuttamaan, niin maailma vastaa hassulla ja  kutkuttavan kiehtovalla tavalla. Olen siis kaiken kommelluksen jälkeen menossa puhumaan musiikkiterapiajuttuja Radio Vegan aamushowhun. Siitä tulee kyllä tosi nastaa! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti