perjantai 6. joulukuuta 2013

Aurinkoisia terveisiä!

Otimme äkkilähdön. Mahdollisimman halvalla mahdollisimman lämpimään. Joten Maspalomas, kaikkien turistirysien äiti, täällä ollaan! On se aurinko ja lämpö aikamoisen luksusjuttu tähän aikaan vuodesta!

Lentokentällä eräänä varhaisena, kylmänä, pimeänä ja sateisena päivänä.
 .
Seuraavana aamuna aamu-uinnille! Tässä perheemme kaikki pikkupalleroiset ;)
 .
Kyllä kelpaa! :)
 .
Itselläni ei ollut aurinkolakkia (edes olemassa), joten lainasin teinipojalta. Yay hipster meininki!
 .
Siestaa kotipihalla viiniköynnöksen alla.
 .
Kärrykävelyllä palmumetsässä.
.
Täti Moonika! Elämäni ensimmäinen leopardikuviojuttu hankittu (teini tartti lakkiaan itse), keski-ikä, täältä tullaan!
. 
Jos positiivisesta asenteesta vielä sanasen sanoisin, niin se olisi siitä kuinka valitsin tähänkin postaukseen (ja niihin ajan kullattaviin muistoihin) vain mukavat jutut. Todellisuudessa kärsin aivan käsittämättömästä päänsärystä/migreenistä koko kuusituntisen lennon sekä siitä vuorokauden eteenpäin lomakohteessa. Kuitenkin, mitä kukaan, tai edes minä itse tällä tiedolla tekee? Ennemminkin kiinnostaa, että olen hyvin, hyvin iloinen ja helpottunut siitä, että se meni ohi! Pärjäsin jopa ilman lääkkeitä (ei ollut mukana, meinasin kyllä käydä ostamassa), onneksi miehelläni oli akupunktioneulat mukana!

Nyt lähdemme dyyneille talsimaan, sitten käymme morjenstamassa kameleita. Huomenna ehkä ajelemme vuorille ihmettelemään maisemia. On kyllä hienouden hienoutta olla tällaisessa paikassa! Ihania ja piristäviä terveisiä sinne kaikille!!!
3 kommenttia:

 1. Ai että, kyllä kelpaisi aurinkoloma itsellekin, kyllä tämä pimeys masentaa, vaikka kuinka yrittäisi suhtautua siihen positiivisesti :) Hauskaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää, että on kyllä huomattavan paljon itsestäänselvempää positiivinen suhtautuminen tällaisessa paikassa... :) Tosin tuo espanjalainen adhd-innostus tuntuu kyllä välillä pikkusen liioittelulta... Tulisivat Suomen marraskuuhun rauhoittumaan! ;)

   Poista
  2. He he... siis JOULUKUUHUN! Täällä menee ihan vallan ajantaju sekaisin auringossa :D

   Poista