sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Eräs joulukuinen päivä

Talven suosituin päivä koitti vihdoin täällä etelässäkin :).


.
Täytyy kertoa yksi mielestäni kiinnostava anekdootti: lueskelin jotakin elämäntaito-opasta, missä ehdotettiin harjoitusta, että lähettäisi valoisia ja rakkaudentäyteisiä ajatuksia henkilölle, josta ei pidä. Ajattelin, että tämähän on ihan hyvä ajatus, kokeilenpa. Hmm... Hassua kyllä, vaikka kuinka mietin, en keksinyt ainuttakaan henkilöä, josta en pitäisi! En vaikka tosissani yritin. Aika hieno elämäntilanne! Tunnen vain sellaisia ihmisiä, joista pidän! Mieleen tuli kyllä jotakin sellaisia ihmisiä, joista arvelin, että he eivät ehkä pidä minusta niin paljon. Lähetin siis heille paljon valoisia ja rakkaudentäyteisiä ajatuksia. Toivottavasti tulivat perille! :)

Muuta hyvää tänään? Ai niin! Meillä oli hauska päivä Aurelian kanssa. Kaupungilla oli yllätyskonsertti, ja olipas se muuten hyvä! :)

"Hevi-pizzaaaaaaaaaaaaaaa!"
.

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla että löytyy muitakin "outoja" joilla ei ole inhokki-ihmisiä. Minua tökkii ainoastaan ihmiset jotka ovat tehneet jotain selkeää vääryyttä. Muutoin olen varsin "kaikkiruokainen" ihmisten suhteen. :)

    VastaaPoista
  2. Tuo on hyvä juttu, että ajattelee mukavia ajatuksia muille. Itse näen maailman niin vaaleanpunaisena, että vaistomaisesti sitä oma maailmankuva levittyy muillekin. Yhdellä hymylläkin voit auttaa jotakin saamaan päiväänsä hyvää :)

    VastaaPoista