keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Töissä lepäämässä

Hei jälleen kaikki ihanat lukijat! Olen täällä jälleen! Olen vihdoin päässyt "töihin lepäämään", joten ehdin myös bloggaamaan ;) Olen siis tämän kevään Lappeenrannan kaupunginorkesterissa sijaisena, ja ihan ensimmäistä kertaa elämässäni saan kokea miltä tuntuu olla kuukausipalkan saaja, jännää sekin! :) No, käytännössä tulen kuitenkin oleilemaan eniten Helsingissä, joten reissaamista tiedossa...

On  ollut vähän ikävä tätä bloggausharrastusta, ja paljon on pyörinyt mielessä aiheita, joista voisi kirjoittaa. No, nyt ne on tietenkin jo unohtuneet jo aikoja sitten, mutta onneksi joka päivä tulee uusia hyviä juttuja vastaan. Ajattelinkin, että hetkeksi siirryn filosofoinnista ihan käytännön hommaan, eli bongaamaan mitä hyvää juuri kyseisessä päivässä on tai on ollut. Ja tavoitteena bongata vähintään kolme juttua, teemoina ilo, valo ja rauha. 

Ne arjen pienet ilot, valot ja rauhat siis :) Tässäpä tältä päivältä:

Ilo: 
Löysin Lappeenrannan kirpparilta itselleni lyhythihaisen paidan josta tykkään ja jonka päälle pukeminen tekee iloiseksi! Ehkei tässä mitään superihmeellistä ulkopuolisen mielestä ole, mutta taustallahan on se, että olen yrittänyt ostaa tai edes löytää kivan värisiä ja kroppamalliini sopivia lyhythihaisia paitoja TODELLA pitkään. Siis TODELLA. No nyt löytyi ja hintakin oli 1 euroa! Ehkei ihan uusinta muotia, mutta mitä väliä, tykkään sekä väristä, mallista että tyylistä :)

Taustalla näkyy uusi (tilapäinen tosin) kämppänikin.

Valoa: 
Aamulla olisi luullut olevan pimeää, mutta eipä ollutkaan! Totesin, että juu, taitaa tämä Lappeenranta olla vähän lähempänä siperiaa kuin Helsinki. Onhan täällä kauppojen kyltitkin toisella kotimaisella, joka ei siis todellakaan ole finlandssvenska... ;) Ulkoisen valon voimin on monesti helpompi löytää se sisäinenkin valo. Kaunis valkea peite ei ehkä luxeissa vedä vertoja auringolle (missähän sekin luuraa??!!), mutta kyllä se piristi valtavasti, vaikka ehtikin muuttua loskaksi.


Näkymä kämppäni vessan ikkunasta :)


.
Työmatka <3
.

Rauhaa:
Täältä Lappeenrannasta löytyi aivan täysin sattumalta todella mukava ja viihtyisä superruokapaikka, Cacao Flow! Täältä saa mm. raakapizzaa ja ihanaa chai-pakurikahvia ja edulliseen hintaan, ainakin sille joka on tottunut stadin hintatasoon. Tuntui ihan kuin olisin löytänyt oman paikkani täältä Lappeenrannasta ja heti sain uusia samanhenkisiä tuttuja. Vaikutti mielentilaan todella kohottavasti. Joten en tiedä oliko tämä nyt enemmän iloa, valoa vai rauhaa, mutta ehkä näitä kaikkia :)

 .

.
Joten toivotukseni jokaiselle lukijalle on: Iloa, Valoa ja Rauhaa, mitä ne sitten sinulle tänään ovatkin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti