perjantai 18. marraskuuta 2011

Lunta ja iloisia ihmisiä


Taivalkosken kirkko


Täällä lapissa hommat toimii ja ihmiset ovat ihania! Meistä pidetään tosi hyvää huolta ja ihmiset ovat avuliaita :) Olemme pitäneet barokkikonsertteja koululaisille ja ne ihan oikeasti tykkäsivät. Koululaiskonsertit ovat tosi hyvin toteutettuja ja kuulijat pääsevät osallistumaan. Yhdessä kohdassa joku yleisöstä pääsee kokeilemaan taitojaan kapellimestarina. Yleensä se aina on se paikallinen teinikingi, joka haluaa tulla. Näiden vierailevien kapujen johdolla on ihan tosi parasta soittaa :) Tänään koko orkesteri repesi (ja yleisö myös) kun teinikukko pisteli parastaan :D Yleensä nämä koululaiskaput johtavat vain dyamiikkaa, eli kädet ylös = kovaa, kädet alas = hiljaa. Mutta tämä sälli alkoi johtaa myös tahtia ja orkesteri seurasi ihan tosi tarkasti ja tuli vahvasti mieleen se yksi Mr Bean -elokuva :)

Eilen illalla paras yllätys oli Ti-ti Nalle! Yhtäkkiä se pelmahti meidän treenisaliin ja arvaatte tietysti kuka mankui Titimanallea koko loppuillan ja seuraavankin päivän :) Sillä oli näköjään juuri ollut keikka samassa talossa :) Koko orkesteri sai halit, mutta Aureliaa ujostutti vähän liikaa...Ja sitten näimme matkan varrella vielä poroja! Aurelian mielestä ne olivat isi-bambeja... Porojen kaverina seikkaili myös iso punainen kettu Repolainen. Kameran sain kaivettua vasta viiveellä, mutta jotakin ketun tapaista voi tästä kuvasta löytää jos tarkasti katsoo...


Istun nyt hotellin koneella ja onnistuin jotenkin saamaan joitakin kuvia kamerasta ulos, en tiedä miksen kaikkia? Lisäsin siis eilisen tekstiin myös joitakin kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti