lauantai 12. marraskuuta 2011

Lauantai-illan levottomat

Hahaaa! Tässäpä teille friikkidieettiä :) (kopioitu tuttavani FB-statuksesta)


Eräs ylipainosta kärsivä henkilö oli kokeillut lähes kaikki keinot ja oli epätoivon partaalla. Lopulta hän päätti kokeilla toisenlaista lähestymistapaa. Näin syntyi tenavadieetti. Jo pitkään tunnettu tosiasia on, että kaksivuotiaat ovat yleensa hoikkia. Lastenlääkäreiden, röntgenhoitajien, ravintoterapeuttien ja turhautuneiden äitien yhteistyönä laadittiin tämä uusi dieettisuunnitelma. Se on edullinen, vaihteleva ja ravitseva. Älä kuitenkaan aloita tätä dieettiä neuvottelematta ensin lääkärisi kanssa. Muuten voit tarvita häntä jälkeenpäin. Onnea!

ENSIMMÄINEN PÄIVÄ
Aamiainen - Yksi keitetty muna, viipale paahtoleipää aprikoosihillon kera. Syö kaksi hyppysellistä munaa, ja murenna loput lattialle. Haukkaa kerran paahtoleivästä, ja hiero sitten hilloa kasvoillesi ja vaatteisiisi.
Lounas - Neljä väriliitua (värilla ei väliä), kourallinen murskattuja perunalastuja, ja lasi maitoa (kolme siemausta, kaada loput lattialle).
Päivällinen - Keksi, kaksi kymmensenttistä, neljä siemaisua tiskialtaasta.
Iltapala -Paahda viipale paahtoleipää ja heitä se keittiön lattialle.

TOINEN PÄIVÄ
Aamiainen - Ota eilinen paahtoleivän viipale keittiön lattialta ja syö se. Syö lusikallinen vanilliinisokeria ja juo puoli pullollista vihanneksista tehtyä elintarvikeväriä.
Lounas - Puolikas pötkylä vaaleanpunaista huulipunaa. Puraisu leikkipihalta tuodusta tupakantumpista (jonka muut perheenjäsenet pakottavat sinut sylkemaan pois) jääkuution kera.
Välipala - Nuole tikkukaramelli tahmeaksi, vie se ulos ja pudota hiekkaan. Nuole jälleen kunnes se on puhdas. Tuo sitten sisälle ja pudota matolle.
Päivällinen - Kivi tai kuivattu herne, työnnetään ensin vasempaan sieraimeen. Sekoita limonadia perunamuusiin. Syö lusikalla.
KOLMAS PÄIVÄ
Aamiainen - Kaksi lettua ja runsaasti hilloa, jonka hierot hiuksiisi. Lasillinen maitoa.
Juo puoli lasillista, jonka jälkeen tunge lettuja lasiin. Poimi eilinen tikkukaramelli matolta, nuole karvat pois, ja piilota se sohvan tyynyjen väliin.
Lounas - Kolme tulitikkua, kaakaojuomajauhetta ja hillovoileipä. Tunge suusi täyteen leipää ja sylje se lopulta lattialle. Kaada lasillinen maitoa pöydälle ja nuole se siitä.
Päivällinen - Jäätelöä, kourallinen perunalastuja, kahvia (jos toiset eivät huomaa).


NELJÄS PÄIVÄ
Aamiainen - Neljännestuubi hammastahnaa, palanen saippuaa ja oliivi. Kaada lasillinen maitoa kulholliseen maissihiutaleita. Kaada päälle puoli kupillista sokeria. Kun maissihiutaleet ovat pehmenneet, juo maito ja syötä murot koiralle.
Lounas - Syö muruja keittiön lattialta ja olohuoneen matolta. Etsi tikkukaramelli sohvasta ja syö se loppuun.
Päivällinen - Spagettia sekoitettuna lasilliseen kaakaojuomaa. Jätä lihapullat lautaselle. Toinen puolikas vaaleanpunaisesta huulipunasta jälkiruoaksi.

Siitä sitten vaan ja kesäksi kuntoon... ;)
 
...Vaan oikeasti tuo meidän pikkutaapero on ihailtavan tunnollinen ja kunnollinen <3 Aurelia osaa niin nätisti kerätä leegot pois leikin jälkeen. Illalla kuitenkin hän yhtäkkiä meni suljetun leegolaatikon luokse ja alkoi mankumaan, että "leego pois" ja yritti avata leegolaatikkoa. Yritin selittää, että leegot ovat nyt jo menneet nukkumaan. Sitten muistin, että Aurelia on tarkka leegoistaan ja ajattelin, että hän varmaan haluaa, että koko leegolaatikko laitetaan pois sängyn alle, minne se kuuluu. Ja voi mikä huuto alkoi. Jaahas, nytkö tämä uhmajuttu siis alkoi... Ja huuto sen kuin yltyi ja minä yritin toppuutella, että joojoo leegot menee nyt nukkumaan sängyn alle ja Aurelia menee nukkumaan sänkyyn. Mutta Alexander sen huomasi! Aurelialla oli kädessään pieni keltainen leegopala ja se se oli, minkä hän halusi laittaa pois - leegolaatikkoon! <3 Voi pieni ihana söpöläinen! Avasimme laatikon kannen ja Aurelia tyytyväisenä tiputti leegon sinne ja meni sitten hyvällä mielellä nukkumaan <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti