sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Ei voi olla totta! KESÄ!!!

Tänään riehui todella mahtava, mahtipontinen ja aito marraskuun myrsky! <3 Meren rannassa olisi varmasti näyttänyt upealta, vaan ehkäpä pääsen joskus elämässäni vielä asumaan paikkaan, josta pääsee helposti kävelylle meren rantaan. Vaahtopäiden sijaan saimme aivan yllättäen kokea hienon pyroshown keskellä kaupunkia narinkkatorilla! Tuuli ulvoi ja sade piiskasi naamaan. Pimeys oli vallannut ympäristön. Yhtäkkiä ilmoille kajahti vahva musiikki ja kampin katolta räjähti ilmoille hieno, musiikin tahtiin räiskyvä ilotulitusshow! Hahaaa! Eikä mikään mikä tahansa perushoppipoppi musiikki... heh heh... Taivaalla räiskyi nimittäin Vivaldin vuodenajoista ei tosiaankaan talvi eikä edes syksy, vaan juuri tämän synkän marrasmyrskyn keskellä soi KESÄ!! Hahaa haa! :D Mutta aika hyvin se kyllä sopi, kuuntele nyt vaikka tästä loppusoinnut:
Lievää ironiaa :D he he heee... :) Mutta hei, kiinnostaisiko kuulla Vivaldin vuodenajat ihan oikean räiskyvän barokkiorkesterin soittamana? Siihen olisi kyllä nyt mahdollisuus! Ei ehkä ihan yhtä hienon pyrotekniikan ja luonnonvoimien kera, mutta sitäkin vahvemmalla (ba)rokkitulkinnalla :) Barokkiyhtye Ensemble Nylandia, jossa siis itsekin soitan, pitää ilmaisen konsertin perjantaina 2.12.2011 klo 19 Sibelius-Akatemian R-talon pikkusalissa (ent. urkusali, 2.krs, kamarimusiikkisalin vieressä ja R-talo on siis osoitteessa Pohjoinen Rautetiekatu 9). Pulpahtavia, riemukkaita ja räiskyviä Vivaldin vuodenaikoja luvassa! Ja jos olet koulussa pakkosoittanut nokkahuilulla biisiä "ostakaa makkaraa", niin tule ja ylläty kuinka supertaidokkaasti niinkin yksinkertaiselta vaikuttavalla soittimella kuin nokkahuilulla voi soittaa! Vuodenaikojen lisäksi nimittäin soitamme myös virtuoottisen nokkahuilusolistin kanssa :) Tervetuloa sinne siis!

Kampissa oli tulitteiden lisäksi myös joulupukki ja Jukka Perko. Aureliaa kiinnosti jälkimmäinen enemmän.
Keskittynyttä saksofoninkuuntelua.

Groovemeininki :)

Epäilyttävä partaukko, paras pysyä kaukana...

Aamupäivällä olimme Steinerkoulun myyjäisissä. Sieltä ostimme mm oikeaa kennohunajaa! Onpas se hyvää!! Ja sen voi myös luokitella superfoodiksi hyvällä omatunnolla :)

Aivan sai-RAAN hyvää!!!

Ihania neulottuja eläimiä. Aurelia osasi laittaa jokaisen myös takaisin! <3

Illalla innostuin tosissani, kun kävin minulle uudessa liikuntakeskuksessa tutustumiskäynnillä. Siellä oli nimittäin pitkä rivi kahvakuulia odottamassa! Eikä mitä tahansa markettikuulia, vaan ihan oikeita kisakuulia! Kahvakuulailu on viime aikoina päässyt jäämään vähemmälle, mutta nyt innostuin todella lujaa! Tämä oli siis ensimmäinen kosketukseni oikeisiin kuuliin. Kylläpäs kulkivat hyvin eikä meinannut ollenkaan lipsahtaa otteesta! Tätä täytyy päästä tekemään lisää! :D

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti