sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Haaste etenee...

Valittamattomuusprojekti on ulkoisesti tosi helppo jos viettää koko päivän kahdestaan pienen tytön kanssa neljän seinän sisällä. Ei vain ole ketään kenelle valittaa niin ei tule valitettua. Sain kyllä itseni kiinni aika monta kertaa valittamisesta ajatuksissani itselleni... Hups... Korjausliike? Helpoin tapa päästä siitä irti oli - yllätys - siirtää ajatukset niihin asioihin, jotka ovat hyvästä!

Päivä meni kuitenkin oikesti ihan hyvin. Oli meillä hauskaakin :) Onneksi pienet tytöt löytävät iloa mitä ihmeimmistä asioista. Kuten käsien pesemisestä :)

.
Naamallekin vähän pesua :)


Valittamattomuus - valopilkkuisuus. Ei se aina ole helppoa. No siksihän se onkin haaste... Ja haastetta on jäljellä vielä monta päivää. Siispä onnistumisen mahdollisuuksiakin on vielä vaikka kuinka monta! :) Ja tavoitteena on tietysti olla valopilkku, eikä vain valittamaton :)

Asioita, jotka ovat hyvästä on ihan älyttömän paljon! Vaikkapa, että meillä on kotona lämmin ja meillä on ruokaa ja meillä on leffoja ja kirjoja ja leluja ja vaikka mitä! Niin, ja käsienpesumahdollisuus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti