lauantai 14. huhtikuuta 2012

Popsi, popsi ja polski, polski :)

"Popsi, popsi MAKKARAA!!!" raikui uimahallin kahviossa. Pieni, uimisesta väsynyt mutta onnellinen palleroinen lauleskeli eväitä syöden. Ja minä hihittelin tälle uutuusbiisille :) "Popsi, popsi makkalaa!" uudestaan ja uudestaan. Minä nauroin jo kippurassa tälle hyvin vakavasti esitetylle laululle :D Vieressä istuva naishenkilönkin suupieliä alkoi lopulta nykiä. Ja lopulta pokkansa antoi periksi kun Aurelia muisti laulun jatkon: "Popsi, popsi MAKKALAA, HAMPAITA SE VAHVISTAA!" :D "He he hee, ai noinko se laulu menikin, mulle se aikoinaan opetettiin vähän eri tavalla... ;D"Ihan huippu uimahallireissu! Tämä oli oikeastaan Aurelian ensimmäinen varsinainen uimahalliseikkailu, ja kyllä tykkäsi! Siellä me vauva-altaassa porukalla konttailtiin ja välissä käytiin kikatteleamassa porealtaassa. Ihan rehellisiä jos ollaan, niin itsekin nautiskelin vedessä lillumisesta, vaikken yleensä ole ollut niin innostunut uimahalleilusta. Mutta tämän uimahallin vedessä ei ollutkaan klooria, vaan se puhdistetaan UV-valolla. Joten ihonikin oli tosi hyvässä kunnossa jälkeenpäin :)

Tästä hyvinvointiteemasta tulikin mieleen, että ai-niin piti se BodyHoliday-lippu arpoa. Joten arpomaan siis. Kirjoitan kaikkien nimimerkit paperille ja ongin niistä yhden. Hetkinen... No niin. Sitten laitan ne laput tuohon keltaiseen koriin. Ja voittaja on...

Joten Muori, onneksi olkoon! Jos kiinnostuit, laita sähköpostissa osoitteesi niin laitan lipun postiin!

4 kommenttia:

  1. Aivan mahtava laulu! 1,5 -vuotias Sofiani varmasti pitäisi siitä, nimittäin hän ihastui pääsiäislomalla grillimakkaran syöntiin: "GAKKAWAAA"!

    VastaaPoista
  2. He he :) Ihana :)

    VastaaPoista
  3. No herranjestas :D En kyllä löydä sun s-postiosoitetta mistään :/

    VastaaPoista