keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Tämä suunta on huikea! :)

Nyt on ilmassa uusia tuulia! Vahvasti vaikuttaa, että asiat alkaa loksahtamaan kohdilleen. Rintakehässä kutkuttava tunne, että aika on kypsä monenkinlaiselle uudelle toiminnalle. Kuten FB:ssä jo mainitsinkin, sain yllättävästi kutsun haastatteluun Jyväskylän yliopiston musiikkiterapiaopintoihin. En ehtinyt suorittaa vaadittua englannin kielen testiä ajoissa, mutta laitoin paperit kuitenkin menemään. Kannatti!!! Äänenvärähtelyjen vaikutukset ovat niin suurta ihmetystä ja kiinnostusta herättävä asia, että en pääse siitä yli enkä ympäri. Ja hyvä niin! :) Ihan mahtavaa olisi päästä opiskelemaan aihetta ihan "oikeasti"! Vaikka kokoajanhan muutenkin teen omaa tutkimistani, mutta jotenkin kuitenkin tuntuu, että tuolla mestalla olisi minulle paljonkin annettavaa. Ja ehkä myös vice versa?

Aamiainen nautittiin parvekkeella auringonpaisteessa, ah! Valo, luonnon herääminen, uuden synty. Tykkään tästä [thumb]!

Aamu-uninen äiti luuli saanensa oman hiljaisen kahvihetken. Niinpä niin... :)
.
Ja kuinkas siinä kävikään :) No, sain ihaninta kahviseuraa :)
.


Elämässä on kyllä hienot ja aivan superhienot hetkensä! Tuon musiikkiterapia-asian lisäksi usea muukin asia on saanut yhtäkkisesti tuulta alleen. Kevät on kasvun aikaa! Huomenna Matteuspassiota, voiko tämä enää muuttua paremmaksi! :D

Parvekelaseihin kiinnittämäni kristallit loivat leikkisiä prismoja koko parvekkeen täydeltä. Raikastavaa! :)
.

2 kommenttia:

  1. Oi! ihanaa, että asiat alkavat loksahdella paikoilleen! Niin se muuten lopulta käy, kun asiaansa ja unelmiinsa uskoo :)

    VastaaPoista
  2. Onko elämä vähän kuin kuminauha? Että ensin kiristyy ja kiristyy äärimmilleen ja sitten yhtäkkiä vain, ilman ennakkovaroitusta ponnahtaa valtavalla voimalla paikoilleen?

    VastaaPoista