lauantai 26. helmikuuta 2011

Homemade uusi kampaus

Jännää tämä hyvien asioiden bongaus. Äkkiseltään tämäkin päivä tuntui menevän "P-blogiin", mutta kun oikeesti aloin miettimään, niin hyviä juttujahan oli vaikka kuinka! Niitä tosiaankin voi aina löytää jos vain haluaa!

Leikkasin hiukset ja oikeastaan onnistuin (tällä kertaa) aika hyvin. Mitään tököttiä ei tarvii laittaa, mitä enemmän pyörii pipon sisällä tai hikoilee, sen paremmalta näyttää. Ja säästin varmaan jotain sata euroa. Onneksi epäsymmetria on muodikasta, muuten en ehkä jaksaisi itse leikata, tai sitten vetäisin vain koneella kaljun ;P 

Näistä kuvista voikin ihmetellä miten päin ne oikein on otettu. En itekään oikein tiedä.


Se tavallisempi kotiäitilook tällä puolella...


...ja wannabeecoool rokimpi toisella.

Tein kuntosalilla onnistuneen kahvakuula- ja TRX-treenin ja Aurelia viihtyi tapansa mukaan erinomaisesti lapsiparkissa. Tämä on ainoa tuntemani harrastus, jota kotiäiditkin voivat harrastaa. Tai kertokaa ihmeessä, jos on jotain muuta toimintaa, jonka yhteydessä olisi ilmainen lapsiparkki!

Cittari on erinomainen kauppa, koska siellä ei soi musiikki (ainakaan joka kohdassa), joten voin pyöriä siellä Aurelian nukkuessa kärryissä ilman, että se herää. Niin tein tänäänkin. Alelaarissa oli vesitiivis melontalaukku, jollaisen hankkimista pyöräilylaukuksi olen monesti vakavasti harkinnut, mutta en sitten tiennyt mistä etsiä ja olisiko varaa. Tämän laukun normaalihinta oli 12,95 joten ajattelin, että ei se kovin kallis voi olla jos se vaikkapa olisi puoleen hintaan. Alehintaa ei kuitenkaan löytynyt, joten menin kassatätiltä kysymään. Hän naputteli koodia ja ilmoitti hinnaksi yksi euroa. Mielestäni ihan sopiva hinta :D

Tapasin myös aivan ihanan suloisen pikkuisen kummityttöni 4,5kk joka tyytyväisyyttään köllötteli äitinsä kantoliinassa ja uskalsi hymyilläkin minulle.

Kirjoitin Aurelian kirjaan kaikki sanat, millä hän nykyään kommunikoi. På svenska så klart. Tuossa on Aurelian taiteellinen näyte samalla myös.Illalla joimme mieheni kanssa jälleen pakuriteetä. Kylläpäs olimme taas pahiksia ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti