perjantai 18. helmikuuta 2011

Aurinko paistoi!

Juttelin naapurini kanssa pihalla ja hän oli kanssani samaa mieltä: aivan sama kuinka kylmä, kunhan aurinko paistaa! Ja se hyvä puoli näissä pakkasissa, että sain kiikutettua kaupasta kotiin kassillisen pakasteita, eikä tarvinnut yhtään pelätä, että ne sulais matkalla!

Ruohonjuurikaupassa sain erinomaisia terveyshihhluivinkkejä eräältä mukavalta naisasiakkaalta. Lisäksi kaupan päälle sain hyvänmakuista teetä, jota juon tässä parhaillaan kirjoittaessani.
Aurelialla on hienostunut maku: hän tykkää raakasuklaasta, mieluiten 100% sellaisesta! Tänään käydessämme Kampin lastenhoitohuoneessa eväät olivat herkkua! Hurmaava pikku prinsessa!


Tapasin lastenhoitohuoneessa myös tutun äidin ja vauvan, joita ei oltu nähty tosi pitkään aikaan. Oli niin mukavaa jutustella! Sain hyviä vinkkejä mm. smoothien tekoon :)

Kävin tänään cyclingtunnilla, joka olikin paljon mukavampi kuin olin ajatellut. Tunnin jälkeen testasin TRX-remmejä ensimmäistä kertaa. Huh sentään ovat tehokas treeniväline! Mukavaa, että tyttäreni viihtyy liikuntakeskuksen lapsiparkissa niin hyvin! Pääsin saunaankin.

Mieheni oli pessyt pyykkiä ja pedannut sängyn kun tulin kotiin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti