lauantai 26. helmikuuta 2011

Virtahepo Pesukoneessa!?

Tänään oli kyllä vahvasti mielessä, että "Perseestä"-blogia olisi kyllä paljon helpompi pitää. Ehkäpä lukijan, tai ainakin oman itseni onneksi olen kuitenkin suht kunnianhimoinen ja löydän tästäkin päivästä ne hyvät jutut.

Ensinnäkin Pakurikääpä. Tein siitä meille teetä. Olinpas pahis, sillä kääpä ei saisi käyttää ravintolisänä. Miksi ei? Siinäpä ihmettelemistä. Tässä selitystä. Maistuu ihanan metsäiseltä ja onhan se mukavan kipristävää olla vähän laiton ;)

Vasemmalta: aloe vera, kääpätee, rönsylilja sekä kääpäjauhopurkki.

Hassuja asioita on tänään tupsahtanut eteen. Tässä muutama otos.

Hups, mistä tämä tänne ilmestyi? Olohuoneestako?

Siis mitä hassua nyt tässä kuvassa on?? No, tämän kuvan hassuus ilmenee luultavasti vasta n. 4 kuukauden päästä. Tällä hetkellä ei tunnu yhtään oudolta, että lumikinokset hautaa isot puut ja liikennemerkit sisäänsä.

Edellistä kuvaa ihmetellessä tuli mieleen tänään Kampin Narinkkatorilla kun lumiauralla oli kova kiire tuoda ja levittää lunta keskelle toria!!? Muuallapäin ollaan vissiin enimmäkseen kyllä tehty päinvastoin. No okei, jotain mäkihyppyjuttua ne oli rakentamassa. Mutta kyllä se silti näytti vähän hölmöläisten hommalta.

Kävin tsekkaamassa bassoani tänään korjauspajalla. Siis hyvä juttu sikäli, että se oli tosi mielenkiintoista. Oikeasti se, että basso on korjauspajalla kuuluisi sinne P-blogiin. Mutta jänniä asioita sieltä kyllä löytyi.

Petrus Pallotta Perusinus, Fecit in Perusiae An 1788

Sarjojen sisäpinnoissa on aika tuhdisti kakkosnelosta....

Takakannen sisäpinta. Noi poikittaiset palkit on kaikki irronneet ja/tai haljenneet.


Kampin lastenhoitohuoneessa tapasin mukavia kotiäitejä, joille sormiruokailu ja pottailu on normaalia perusarkea. Joskus niitä tuntuu olevan melko harvassa, mutta nyt oli useampikin samanhenkinen samalla kertaa. Oli mukavaa jutella ja vaihtaa kokemuksia aiheista. Lisäksi pikkuviipottajilla oli hauskaa keskenään.

Olikohan jotain muuta hyvää vielä?? Joo oli, bussikuski avasi mulle oven vaikka oli jo lähtemässä pysäkiltä! Sitä ei ihan joka päivä tapahdukaan! Kiitoksena painoin punaista hymiönappulaa :)


2 kommenttia:

  1. Onpas hauska tommonen nappula! :) Millonkas niitä on ruvennu ilmestymään? Varmaan kuskillekin mukava kannustin!

    VastaaPoista
  2. Niitä on vissiin vain Veolian busseissa, eli seutubusseissa. Ei jengi oikeesti jaksa sitä painella, mutta mä kyllä painan aina jos kuski ajaa vähänkään sillee, ettei tarvii pelätä ;P

    VastaaPoista