perjantai 25. helmikuuta 2011

Luksus

Aamulla heräsin myöhään (puoli yhdeksältä) hyvin levänneenä. Onnistunut yöuni on ratkaiseva asia oikeastaan ihan kaiken kannalta eikä minulle mikään itsestäänselvyys. Luksusta :)

Olen jo kauan peräänkuuluttanut kahvilaa/ravintolaa missä olisi leikkipaikka lapsille. Löytyihän sellainen: Espoon IKEAn ravintola. Treffasimme siellä parin äiti-vauva-kaverin kanssa. Pikkutytöillä oli aivan mielettömän hauskaa keskenään ja äidit saimme hieman kahvitella ja vaihtaa kuulumisia. Luksusta :)

10 lihapullaa keitettyjen kasvisten kanssa +kahvi maksoi 2,95. Ihan sopiva hinta lounaalle. Aureliakin tykkäsi lihapullista (kun sai syödä omalla haarukalla) ja tarjoili niitä myös vauvakavereilleen (haarukasta). Ikean lihapullat on yllättävän laadukkaat ollakseen halpiseineksiä (ei sisällä vehnää, lisäaineita eikä glutamaatteja).

Tässä Aurelia ja Matilda harjoittelevat leikkihellalla, miten levyyn kosketaan.

Kerrankin sai luvalla tutkia kaikki kaapit ja sisällöt.

Aureliakin hörppäsi kahvia suloisesta pikkukahvikupista (leikisti).

Keysha, pikku asennetyttö viipotti ympäri ravintolaa sinistä laatikkoa työnnellen.


Päivän ajoitukset Aurelian nukkumisten kanssa meni nappiin, ykköspäikkärit matkalla kotoa IKEAan ja kakkospäikkärit matkalla IKEAsta kuntosalille. On luksusta, että tyttö nukkuu niin hyvin bussissa!

Kuntosalilla olin suunnitellut tekeväni kahvakuulatreenin, mutta kuulat olivatkin käytössä ryhmäliikuntatunnilla. Hatusta siis äkkiä plan-B-ohjelma. Onneksi salilla on TRX-nauhat, uusi hyvin kiinnostava tuttavuus. Lue lisää vaikka Sportsladyn blogista! Tuli hyvä, tehokas ja virkistävä treeni. Luksusta sekin :)

Treenin jälkeen huomasin, että nyt on kiire ja ajattelin, että ehdinköhän 20min päästä lähtevään bussiin. No, kävin suihkussa, rasvasin ihon, puin päälle, hain Aurelian parkista ja puin hänelle kaikki ulkovaatteet, pakkasin kärryyn ja vilttien alle ja juoksin bussipysäkille jonne on salilta jonkin verran matkaa ja useampia liikennevalojakin. No pysäkillä olinkin 5min etuajassa :) Tehokasta, vaikkei ehkä kovin luksusta... ;)

Tässä vielä Aurelia iltapalan jälkeen potalla istumassa. Ei liene vaikea arvata, että  tänäänkin luksusmustikkasmoothieta on siemailtu ITSE ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti