sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Maata näkyvissä??!

Pieni plussakeli, kirkas aurinko ja lintujen iloinen viserrys. Nautin tämän päivän vaunukävelystä kovasti. Bongasin jopa joitakin kevään merkkejä:

Maata näkyvissä!Lumi sulaa, enää puolisen metriä jäljellä ;)

Orava kiipesi kiviseinää pitkin.

Jokin kollektiivinen keväänodotustoivo leijui kaikkialla. Ihmiset selittivät innokkaana kevään tuloa toisilleen ja puhelimiin. Aurinkolaseihin pukeutunut iäkkäämpi rouvakin tervehti minua iloisesti. Olin hieman kysymysmerkillä ja sitten hänkin ja sanoi: "Oi, luulin sinua Merjaksi". Merjallakin varmaan siis on lastenvaunut ja neonpunainen pipo ja kaulahuivi ;) Kotipihalla naapuri käveli vastaan - T-paidassa!

Tässä vielä muutama ulkoilukuva:

Muutakin hyvää: Aurelia nukkui kakkospäikkärit niin sikeästi, että pääsin (taustamusiikkivapaaseen) kahvilaan nauttimaan elämästä. Lueskelin höpönlöpölehtiä ja bongasin  herkulliselta kuulostavan reseptin:


Kun menin bussipysäkille, oikea bussi tuli heti seuraavaksi! Siinäpä hyvä tuuri, sillä sunnuntaisin busseja menee parhaimmillaankin puolen tunnin välein.

Bussissa istui (teekkarihaalariin pukeutunut) nainen, jonka pitkät vaaleat hiukset olivat villin kiharalla luonnonlapsikampauksella, jota koristi keväinen vaaleanpunainen gerbera. Tulin niin hyvälle tuulelle hänet nähytään, että olisin halunnut ottaa hänestä kuvan blogiini, mutten kehdannut kysyä :P

Illalla pääsin itsekseni juoksulenkille ja sen jälkeen pitkään suihkuun. Luksusta pikkulapsen äidille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti