keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Olipas erikoinen päivä!

Huonosti nukutun yön jälkeen olin aamulla kärttyinen ja varma siitä, että tästä päivästä tulisi olemaan melko haastavaa löytää hyviä asioita. Toisin kuitenkin kävi!

Aikoinaan sain eräältä tuttavaltani Tamarindin hedelmiä, jonka siemeniä istutin ruukkuihin. Tänä aamuna Sippoin-aamujumppaa tehdessäni silmäni osuivat yhteen tamarindiin JOSSA OLI KUKAN NUPPUJA!! Keskellä talvea! Jännittävää!


Aurelia on sormiruokaillut pienen ikänsä. Viime aikoina ruoka on kuitenkin toiminut tosi hauskana leikkivälineenä ja olen ollut vähän ihmeissäni, että miten tytön saisi syömään jotakin, lusikkaa kun ei huoli. No sittenpä keksin! Tökkäsin hänelle haarukan päähän ruokaa, annoin haarukan hänelle käteen ja johan upposi valtavat määrät!Ihme asia tapahtui tänään. Olin viemässä Aureliaa ulos päiväunikärrykävelylle ja yhtäkkiä hän olikin itsestään nukahtanut portaikossa kärryihin. Sitä ei ole ennen tapahtunut! Nostin kärryt parvekkeelle ja yhtäkkiä minulla oli vihdoinkin valtavasti aikaa ja mahdollisuuksia tehdä omia juttujani, kun ei tarvinnutkaan työnnellä kärryjä ympäriinsä. Vaikka väsytti huonosti nukutun yön jälkeen, sain tosi paljon tehtyä ja tuli hyvä mieli.

Ehdin juuri ja juuri jumppaan. Oikeastaan lapsiparkki oli täynnä, mutta hoitaja sanoi, että Aurelia voi kyllä tulla, koska hän viihtyy parkissa niin hyvin ja on niin helppo hoidettava :) 

Tein iltapalaksi smoothieta Kukka Laakson blogista nappaamani reseptin mukaan. Se toimi tosi hyvin ja Aureliakin tykkäsi juoda sitä itse omasta lasistaan. Naamansa oli yltä päältä mustikassa, harmi, ettei osunut kamera käteen juuri silloin...

2 kommenttia: