keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Venyy vanuu 22.2.11

Pidin ihan vahingossa tosi hyvän venyttelytunnin, nautin siitä itsekin ihan tosi paljon ja asiakkatkin tuntuivat tyytyväisiltä ja iloisilta. Olin mielestäni tosi radikaali kun valitsin perinteisten rentoutusnewagemusiikin sijaan Helsingin Barokkiorkesterin levytyksen Richterin sinfonioista 1-6. Aivan mielettömän ihanaa soittoa josta tulee aidosti aurinkoinen ja positiivinen tunne, koska se kohottaa mielialaa niin paljon. Täytyypä tilata tämä jatkolevykin kun juuri huomasin, että sellainenkin löytyy!


Mulla on lainabasso käytössä, koska omani on korjauksessa. Lainabasso on ihan tosi kamala!  Täytyy tehdä ihan järettömästi töitä soundin eteen ja siltikin se kuulostaa kököltä. Mutta hyvä puoli tässä on se, että nyt taas tajuan miten hyvä basso mulla on!  Ja jos onnistun saamaan rupubassosta hyvän soundin, niin enköhän onnistuisi saamaan omasta bassosta jotain aivan jumalaista hunajasoundia :)

Kun kävelimme bussilta kotiin Aurelian kanssa näimme paljon söpöjä koiria. Aurelia on niin kiinnostunut niistä, että tulee hyvä mieli hänen puolestaan aina kun nähdään koira. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti