torstai 17. helmikuuta 2011

Hyvää tänään 17.2.

Sain vaihdettua kielet lainabassoon ja sain soittaa aika pitkään, yli tunnin! Uusi biisi alkoi nyt jo aueta vaikka aloitin sen treenaamisen vasta eilen.

Käytiin 1-vuotiaan tyttäreni Aurelian kanssa naapurin samanikäisen pojan luona ja siellä oli myös toinen samanikäinen tyttö kylässä. Äideillä ja pikkupalleroisilla oli tosi mukavaa. Pojan äiti oli kiitollinen kun neuvoin häntä "luonnollisessa" lapsenkasvatuksessa eli  pottailussa (vvv:ssä) ja sormiruokailussa. 

Taivaalla möllötti upea tosi muhkea kuu. Kuva ei nyt ihan tee oikeutta, mutta yritin kuitenkin.Opin sitäpaitsi juuri tuota kuuta kuvatessa paljon uutta kamerastani. Siinä on yllättävän paljon kaikkea hauskaa. Saattaisin ihan oikeasti ruveta tykkäämään kuvaamisesta.

Tein punttisalilla vahingossa ihan tosi tehokkaan kahvakuulatreenin. Piti tehdä 10min eri kuulaliikkeitä putkeen ilman taukoa ja laskuvirheen takia teinkin 20min, mutta huomasin sen vasta ihan lopussa kun olin niin keskittynyt treeniin. Olipa tehokasta! Lapsiparkin hoitajat ja jumppaohjaajat ihailivat Aureliaa kun hän on niin söpö :)

Saatiin uusi patja laitettua sänkyyn.

Mieheni olikin kotona koko illan vaikka alunperin aikoikin olla poissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti