lauantai 2. heinäkuuta 2011

Tuttia ja sooloa

Aamu alkoi pianokonsertilla. Äiti käskettiin katsomoon kuuntelemaan. Jokaisen hienon sävelen jälkeen huikeat aploodit. Siis soittajalta. Ihan hyvä asenne :) Jospa isommatkin soittajat taputtaisivat itselleen aina kun on soittanut jotakin kivan kuuloista!

Kohta yltää jo pedaaleihin!

Tänään jälleen orkesteria. Aurelia soitti myös mukana. Etenkin hän innostui aina kun kapellimestari sanoi tutti (=musiikkikieltä/italiaa ja tarkoittaa kaikki soittaa). Orkesteri on muuten Aureliakielellä kaveribassobasso :)

Ksekittynyt bassosektio

Kato, tytöllä on iso viulu!

Basistien luokkatunti roskiskatoksen vieressä. Parhautta!! <3Hieno lenkki tänään! Mittari näytti huikeat +41 astetta! Okei, se oli seinustalla suorassa auringonpaisteessa, mutta kyllä siellä polullakin tarkeni. 

Tällaisista lenkkipoluista tykkään!

Houkutteleva joki.

Täällä hepat viihtyisi.

Upeat ikkunaruusut :)

Lenkin päätteeksi pulahdin paikalliseen jokeen, Pumpviikiin. Luonnonvedessä on upeaa uida (ihoni ei edes kestä uimahalleja) ja ihmettelinkin miksei muut leiriläiset tai edes ketkään paikalliset asukkaat käy pulahtelemassa siinä. Kunnes päivällispöydässä mainitsin asiasta ja sain rispektintäyteisen reaktion aikaan. Siis oikeesti, wow, miten sä uskalsit? Ööh, no mä vaan menin...miksen? No eihän nyt siellä kukaan ui. Ja Siellä joessa on vaikka mitä kaikenlaista nykytieteellkin tuntematonta elämää. Ööh, jassoo??

Joku hullu selvisi hengissä Pumpviikista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti